Medalii de argint de la atletism și înot

Medalii de argint de la atletism și înot

Atleții de la CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Finala Campionatului Naţional de Seniori, desfăşurată pe „Cluj Arena”, reuşind să obţină două titluri de vicecampioni naţionali şi o medalie de bronz. Astfel, Cristian Roiban, a devenit vicecampion la 100 metri plat. Cu același titlu s-a încununat şi ştafeta de 4×100 metri, care, în alcătuirea Alexandru Geamănu, Petre Rezmiveş, Robert Marinescu şi Cristian Roiban.

Cea de-a treia medalie a fost cucerită pentru clubul municipal de tânărul Alexandru Vochin, cel care, deşi este încă junior, a obţinut bronzul în proba de 400 metri plat. Alexandru va reprezenta România la două competiţii importante din luna august: Campionatul Balcanic U20 din Turcia (3-4 august) şi Campionatul Mondial U20 de la Lima (Peru), din 26-31 august.

Performanțe similare a reușit și sportiva secţiei de înot a CSM Ploieşti, Alexandra Dosaru. Ea a devenit în acest weekend vicecampioană naţională în proba de 200 metri mixt, cu prilejul Campionatului Naţional de înot pentru copii „11 ani”, desfăşurat în Bazinul Olimpic din Piteşti. Înotătoarea antrenată de Tamara Costache şi Ciprian Toma a obţinut medalia de argint după ce a încheiat cursa de ieri în 2:41.45 minute.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Acestei performanţe, Alexandra i-a adăugat şi un bronz în proba de 100 metri liber, cursă pe care a încheiat-o în 1:07.21 minute. Pentru secţia de nataţie a clubului urmează o nouă săptămână cu emoţii, Briana Păun numărându-se printre cei 24 de sportivi care se află la Vilnius (Lituania) pentru a reprezenta România la Campionatul European de Înot pentru Juniori. Competiţia se va desfăşura în perioada 2-7 iulie, iar sportiva pregătită de Tamara Costache şi Ciprian Toma va concura în trei probe: 400 metri liber, 800 metri liber şi 1500 metri liber).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191