Nicu vrea să-i conducă în sferturi

Nicu vrea să-i conducă în sferturi

Nicu Moldoveanu este șoferul autocarului echipei naționale a României la EURO 2024. Conform frf.ro el este obișnuit cu traseele dintre stadioanele germane. Le-a învățat din postura de șofer al clubului FC Köln iar la acest turneu final trăiește mândria de a fi alături de Echipa Națională a României. Nicu are 42 de ani, iar de patru locuiește în Germania venind aici de la București unde a practicat aceași meserie.

În materialul prezentat de frf.ro se spune că Moldoveanu este responsabil cu volanul pentru 5 echipe – de la juniori, până la U21: îi transportă la meciuri, fie în Germania, fie în străinătate. A trăit de la volan bucuriile aduse de naționala noastră vara asta, de la victoria din primul meci contra Ucrainei, la calificarea în optimile de finală, de pe primul loc în grupă. Știe că-și va aminti cu drag de perioada asta: „O să fie o amintire plăcută peste câțiva ani, când îmi voi aduce aminte că am participat la EURO 2024, mai ales cu echipa României”. Și speră că îi va duce pe tricolori cât mai departe, până la Berlin, dacă se poate – pentru o finală cu Germania.

Până la o eventuală finală cu nemții pe tricolori îi așteaptă o optime cu Olanda. Și înaintea acestei înfruntări selecționerul Edward Iordănescu a avut un mesaj a cărui esență este inspirată din imnul național al României:,, Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte”. E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis antrenorul României.

România s-a întors la Munchen, unde a debutat la EURO cu o victorie în fața Ucrainei. Naţionala va înfrunta Olanda în optimile de finală ale Campionatului European într-un meci care va avea loc pe 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00. Jocul va fi arbitrat de centralul neamț Felix Zwayer (43 de ani), ajutat de arbitrii asistenți Stefan Lupp & Marco Achmuller, iar arbitru VAR va fi Bastian Dankert (toți Germania). Sursa:frf.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191