Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei…” / VIDEO

Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei…” / VIDEO

Florin Salam a declanșat un nou val de controverse în lumea manelelor după ce a lansat aluzii privind o posibilă relație trecută cu dansatoarea Cristina Pucean. Această remarcă a amplificat tensiunile existente între el și Bogdan de la Ploiești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Florin Salam și Bogdan de la Ploiești au fost protagoniștii unui scandal uriaș la o nuntă exclusivistă recentă, zguduind lumea manelelor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Florin Salam, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești cu privire la Cristina Pucean

Florin Salam ar fi lăsat să se înțeleagă că ar fi avut o relație cu dansatoarea Cristina Pucean în trecut. Aceste insinuări au stârnit reacții mixte din partea fanilor și au adăugat tensiuni în conflictul deja aprins.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bogdan de la Ploiești a deschis evenimentul cu un program artistic, dar prestația sa nu a fost pe placul manelistului, care a urmărit totul de pe margine.

Cum s-a întâmplat totul

În ciuda dedicațiilor și a comentariilor critice, tensiunea a atins apogeul când Bogdan de la Ploiești a refuzat să îndeplinească o dedicație solicitată de Florin Salam. Acest refuz a fost văzut ca un gest de sfidare.

Scandalul a continuat să fie dezbătut intens pe rețelele de socializare, unde fanii au speculat asupra adevăratelor motive ale conflictului. Unii cred că Florin Salam a dorit să-și reafirme dominanța în lumea manelelor, în timp ce alții consideră că Bogdan de la Ploiești a încercat să-și protejeze independența artistică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191