Dezastru în Prahova! Mii de consumatori, fără energie electrică din cauza avariilor provocate de furtună

Dezastru în Prahova! Mii de consumatori, fără energie electrică din cauza avariilor provocate de furtună

Peste 4.500 de gospodării din judeţul Prahova nu erau alimentaţi cu energie electrică miercuri, în urma avariilor provocate de furtună pe reţeaua de alimentare cu electricitate. Echipe ale furnizorului de energie electrică se află pe teren, lucrând la remedierea avariilor, transmite News.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un număr de 4.662 de abonaţi ai companiei de electricitate nu beneficiau de energie electrică, miercuri la ora 10:00, din cauza avariilor produse de furtună pe reţeaua de alimentare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Conform statisticilor făcute publice de autorităţile din judeţ, sunt afectate zece linii de medie tensiune şi 70 de puncte de transformare care asigurau alimentarea unor consumatori din localităţile. Fântânele, Scorţeni, Tinosu, Tomşani, Doftana, Şotrile, Luca Mare, Starchiojd, Bătrâni, Poseşti, Nucşoara.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Echipe ale furnizorului de energie electrică se află pe teren, lucrând la remedierea avariilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191