Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii, sezonul 8. Au participat în trecut și la Mireasă pentru fiul meu / FOTO

Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii, sezonul 8. Au participat în trecut și la Mireasă pentru fiul meu / FOTO

Sezonul 8 de la Insula Iubirii revine în forță cu noi cupluri curajoase, pregătite să își testeze relația. Cristina și Andrei Rotaru fac parte dintre cei care își vor supune căsnicia celui mai dur test al iubirii. Cei doi sunt singurul cuplu căsătorit și au mai apărut la televizor, în emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fanii emisiunii Insula Iubirii au cunoscut cuplurile care vor face senzație în sezonul 8. Noii concurenți vor apărea pe micile ecrane în data de 15 iulie, pe Antena 1. Apariția la televizor nu este o noutate pentru Cristina și Andrei Rotaru, unul dintre cuplurile care au acceptat să își testeze relația.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, de la Insula Iubirii

Cristina și Andrei Rotaru sunt cunoscuți de public, iar acum fanii emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” vor avea o surpriză de proporții. Cei doi au participat la emisiune în anul 2014, unde s-au și căsătorit. Astăzi, la aproape 10 ani de atunci, iubirea lor este la fel de puternică și sunt la fel de fericți împreună.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Concurenții sunt căsătoriți de cinci aji, iar încrederea pe care o au unul în celălalt i-a motivat să accepte provocarea de a-și testa relația la Insula Iubirii.

După ”Mireasă pentru fiul meu” cei doi au trecut prin transformări spectaculoase, dar cea care a rămas la fel este iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt. Cristina Rotaru are 37 de ani, în timp ce Andrei Rotaru are 31 de ani și se bucură de o familie frumoasă.

Cu ce se ocupă cei doi

Andrei și Cristina Rotaru au două cariere de succes. Concurenta de la Insula Iubirii este cosmeticiană, în timp ce soțul ei este tattoo artist și, în același timp, frizer.

Cei doi au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 3, astfel că fanii sunt nerbădători să îi vadă, din nou, pe micile ecrane. Spre deosebire de prima emisiune, în aceasta vor sta separat, pe insule diferite, alături de ispite.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191