A fost frumos, dar a venit momentul să își ia rămas bun! Irina Columbeanu și Ramona Gabor abia și-au dat drumul din brațe / PAPARAZZI

A fost frumos, dar a venit momentul să își ia rămas bun! Irina Columbeanu și Ramona Gabor abia și-au dat drumul din brațe / PAPARAZZI

A venit momentul pe care cu siguranță că nu îl așteptau cu nerăbdare! Irina Columbeanu și-a luat rămas bun de la mătușa ei, Ramona Gabor! Cele două abia și-au dat drumul din brațe. Paparazzii , site-ul numărul unu de știri mondene din România, au fost pe „urmele” lor și le-au surprins în ipostaze emoționante.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astăzi, într-o serie de momente surprinse de paparazzii , Irina Columbeanu și Ramona Gabor au fost văzute împreună, într-o zi plină de emoții.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Irina Columbeanu și Ramona Gabor, nevoite să își ia rămas bun

Cele două au fost observate mergând împreună la spălătorie pentru a recupera mașina. După ce a achitat nota de plată, Ramona Gabor i-a oferit un generos bacșiș angajaților, iar cele două s-au întors acasă pentru a-și pregăti bagajele.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În următoarele ore, au fost văzute ieșind din casă, însoțite de un tânăr care a ajutat-o pe Ramona Gabor să transporte bagajele. Cele două s-au îmbrățișat de mai multe ori și cu siguranță că le este greu să își ia rămas bun.

Ulterior, în drum spre aeroport, șoferul a fost alături de Ramona Gabor în fiecare pas, ajutând-o să încarce bagajele în mașină și deschizându-i ușa la sosirea la aeroport.

În timp ce se pregătea să plece spre Dubai, Ramona Gabor și-a lăsat bagajele și a mers hotărâtă spre poarta de îmbarcare.

Cele două au petrecut momente emoționante

Irina Columbeanu a venit din America pentru o perioadă pentru a-l revedea pe tatăl ei, Irinel Columbeanu. În tot acest timp, Ramona Gabor a fost alături de ea și au petrecut multe momente speciale împreună.

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că Ramona Gabor a însoțit-o pe nepoata ei și când a ieșit în oraș cu fostul afacerist.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191