Horoscop sâmbătă, 6 iulie 2024: Capricornii se bucură de un telefon primit din partea unui prieten sau colaborator

Horoscop sâmbătă, 6 iulie 2024: Capricornii se bucură de un telefon primit din partea unui prieten sau colaborator

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de sâmbătă, 6 iulie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Se vede ca puneti suflet in tot ce faceti acum: pentru voi sau pentru cei dragi, pentru casa sau gradina. Idei grozave pentru o petrecere sau pentru o reuniune de familie, pentru un botez pe care urmeaza sa il organizati: va fi ceva memorabil.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Un pont sau o idee venite din partea unui frate, var, vecin v-ar putea aduce o economie la bugetul familiei. Se apropie de final o perioada in care ati calatorit mult, ati fost nevoiti sa alergati dupa diverse si veti avea tihna sa stati cu cei dragi, sa va priasca noul aer din locuinta.

Gemeni

Posibil sa porniti la drum doar cu gandul sa va aerisiti iar o invitatie sau o chemare sa va aduca si o destinatie precisa. Posibil sa primiti un cadou, sa vi se faca o surpriza: abia acum s-o fi gasit timp si loc pentru o strangere de mana, o felicitare, un ”multumesc”.

Rac

Sunteti la mare cautare, va este dorita compania, sunteti invitati sa luati parte la o intrecere sportiva sau poate ca este un joc de societate. Veti avea posibilitatea sa va lamurit curand in ce masura sunteti compatibili cu cel care va face curte in ultima perioada.

Leu

Se lumineaza un colt al memoriei voastre si va aduceti aminte locul in care ati pus un lucru ratacit, un document. In plus, ii uimiti pe ai vostri recitand niste versuri, mentionand detalii ale unor intamplari de demult la care au fost si ei martori.

Fecioara

Atmosfera placuta in grupul in care va aflati sau la evenimentul la care luati parte. Mai in gluma, mai in serios acceptati niste scaderi ale voastre, lucruri care nu au iesit asa cum ati estimat si poate ca data viitoare va fi mai bine; din partea voastra exista toata bunavointa.

Balanta

Sunteti in centrul atentiei, va aflati acolo unde se intampla ceva important. Cei mai mici se bucura de increderea parintilor, bunicilor si de sfaturile acestora, au sansa sa intalneasca o personalitate, cineva pe care il vor lua poate drept model pentru o perioada.

Scorpion

Primiti vesti de la cineva aflat departe de voi; ar putea fi vorba si despre o informatie utila voua, o recomandare, promisiune de sprijin pentru o chestiun de interes pentru voi. Zile pe sufletul vostru: nu va lipseste anturajul de calitate si nici voia buna.

Sagetator

Ar putea aparea ajutoare pentru ceea ce v-ati propus pentru astazi, sa finalizati activitatea cu succes si sa aveti apoi timp berechet sa povestiti, sa va sfatuiti. Ar fi momentul sa va faceti monetarul si un buget realist de cheltuieli pentru perioada urmatoare.

Capricorn

Va bucura atentia care vi se acorda, un telefon primit din partea vreunui prieten, colaborator. Vi se face o sugestie sau chiar o promisiune in treacat; de fapt, incearca cineva sa afle daca sunteti dispusi sa va alaturati unei activitati de timp liber si relaxare.

Varsator

Posibil sa dati peste un partener de discutie care pune la indoiala cunostinte sau convingeri ale voastre; simtul umorului si observatiile de finete nu ar trebui sa va lipseasca tocmai acum. Reusiti poate sa va intalniti cu cineva cu care in ultima perioada doar ati schimbat mesaje pe net.

Pesti

Gasiti ceva de mesterit, de reparat sau de aranjat prin casa, va bucurati poate sa faceti niste lucruri pe care le-ati vazut in copilarie. Sau poate ca cei mici va pun la treaba: va vor in mijlocul lor, pe un teren de sport sau de joaca.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191