Rusia a atacat granița cu România! MApN a ridicat două avioane F-16

Rusia a atacat granița cu România! MApN a ridicat două avioane F-16

Autorităile sunt în alertă! Rusia a atacat ganița României! MApN este în alertă și a ridicat de la sol două avioane F-16, pentru a monitoriza situația! Au fost transmise mesaje RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea! Iată ce spun autoritățile!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este alertă în România, după ce granița cu Ucraina a fost atacată de Rusia! A fost detectată prezența mai multor drone, astfel că MApN a ridicat de la sol două avioane F-16 pentru a menține siguranța. Autorităile au transmis informații cu privire la ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Granița României a fost atacată de Rusia

Prezența dronelor din Rusia în România a fost semnalată sâmbătă dimineață. Pentru a se asigură că țara noastră este în afara oricărui pericol, au fost ridicate de la sol două avioane F-16, care monitorizează constant activitatea. Acestea au plecat de la Baza 86 Aeriană Borcea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În jurul orei , acestea au revenit la bază. Din fericire, nu au existat lucruri care să indice pericole pentru România, astfel că avioanele au revenit la sol.

Locuitorii din Tulcea s-au trezit în această dimineață cu mesaje Ro-Alert pe telefoanele mobile, casre i-au atenționat în ceea ce privește eventualele pericole.

Zonele în care se fac cercetări

Deși cele două avioane au revenit la sol, se fac cercetări în mai multe zone din apropiere. Este vorba despre localitățile Vulturul, Maliuc și Mahmudia. Până în acest moment sunt doar vești bune, căci autoritățile nu au identificat niciun obiect suspect.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191