”Am plătit toți artiștii”. Selly, organizatorul Beach, Please!, mesaj cu subînțeles după scandalul de la festivalul Saga din București / VIDEO

”Am plătit toți artiștii”. Selly, organizatorul Beach, Please!, mesaj cu subînțeles după scandalul de la festivalul Saga din București / VIDEO

Festivalul Saga din București s-a terminat cu o mulțime de controverse, mai ales când dj-ul Hardwell a spus că nu a fost plătit. Ei bine, Selly, organizatorul ”Beach, Please!”, nu a rămas indiferent și a transmis un mesaj cu subînțeles! Fanii lui au citit printre rânduri!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Au apărut o mulțime de controverse după festivalul Saga, care au fost dur criticate de români. DJ-ul Hardwell a făcut scandal pe scenă, spunând că nu ar fi fost plătit pentru prestația lui, iar ceea ce l-a scos din sărite a fost aparatura pe care a primit-o. Acest lucru a stârnit foarte multe discuții pe rețelele de socializare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mesajul cu subînțeles pe care l-a transmis Selly, după scandalul de la Saga

Selly a revenit, în urmă cu puțin timp, cu un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Deși nu a specificat la ce se referă, fanii lui au citit printre rânduri și au exprimat acest lucru în secțiunea de comentarii. Organizatorul ”Beach, Please!” a spus cu zâmbetul pe buze că are un anunț foarte important de făcut.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Influencerul a spus că a plătit toți artiștii despre care a spus că vor cânta pe scena ”Beach, Please!”, asfel că îi așteaptă să își facă apariția în România. Fanii lui au făcut haz de necaz și i-au sugerat să îl plătească și pe Hardwell, având în vedere scandalul care a apărut.

Ce a spus Hardwell despre Saga

În urmă cu o seară a avut loc un moment neașteptat pe scena Saga. Hardwell a izbucnit în nervi și a făcut acuzații grave la adresa organizatorilor. DJ-ul și-a oprit show-ul și a anulat totul. O mulțime de oameni au filmat momentul, iar imaginile au stârnit controverse.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191