Petrolul are exces de mijlocași defensivi

Petrolul are exces de mijlocași defensivi

Petrolul Ploiești are exces de mijlocași defensivi. Așa se poate spune având în vedere că ultimul venit, brazilianul Fabricio Baiano, joacă tot în fața apărării. Pe acest post mai sunt, la acest moment, Seto, Dumitriu, Jyry, Mateiu și Keita! Baiano are 32 de ani, a mai evoluat la Vasco da Gama, Nova Hamburgo, Coritiba, Macae, Fortaleza, Avai, Londrina (toate din Brazilia), Maritimo (Portugalia), Genclerbirligi, Rizespor (ambele din Turcia). Ultima experienţă pentru Baiano a fost în Japonia, la Sagamihara. Conform gsp.ro, brazilianul l-a avut antrenor pe Şumudică pe vremea când a evoluat la Rizespor şi este cotat la 200.000 de euro.

Petrolul aduce și în atac. În vârstă de 26 de ani, Akosah-Bempah este un atacant american. El a evoluat de-a lungul carierei la Cape Town City, All Stars, Cape Town Spurs (toate din Africa de Sud), Motorlet Praga, Pardubice (ambele din Cehia) şi Hapoel Acre (Israel). Cotat la 175.000 de euro, Akosah-Bempah a marcat 6 goluri în 42 de meciuri pentru formaţia israeliană. Baiano și Bempah încă nu au semnat cu formația ploieșteană, dar se antrenează alături de galben-albaștri și este de așteptat ca în această săptămână să devină, oficial, jucătorii Petrolului.

Staff-ul tehnic condus de Mehmet Topal a adus, până acum, 7 jucători noi care trebuiesc legitimați. Numai că, deocamdată, gruparea ploieșteană are interzis de la FIFA să legitimeze până nu plătește o datorie mai veche. Noul sezon începe pentru Petrolul luni, 15 iulie, de la ora 21.30, atunci când va întâlni, pe teren propriu, nou-promovata Gloria Buzău.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191