Alin Oprea a dat nas în nas cu fostul soț al Medanei la majoratul fiului acesteia! „Un moment delicat…” Cum a reacționat Alin Oprea?

Alin Oprea a dat nas în nas cu fostul soț al Medanei la majoratul fiului acesteia! „Un moment delicat…” Cum a reacționat Alin Oprea?

Medana Oprea l-a sărbătorit cu fast pe fiul ei, în week-end. Darius a împlinit 18 ani, iar părinții lui i-au organizat o mare petrecere, la Cluj. Medana și-a făcut apariția la Cluj alături de soțul ei, Alin Oprea. A dat, însă, nas în nas la party cu… fostul ei soț. Ce s-a întâmplat?

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Medana, soția lui Alin Oprea, este o mămică împlinită și fericită. Medana Oprea are doi copii, Daria (15 ani) şi Darius (18 ani), dintr-o căsnicie anterioară, însă aceștia se înțeleg de minune cu noul ei soț, solistul trupei Talisman.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Medana și Alin au mers împreună, în week-end, la Cluj, acolo unde Darius, fiul acesteia, și-a serbat cu mare fast majoratul. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Frumoasa brunetă a avut, însă, de înfruntat un moment destul de delicat, pentru că la petrecere a fost prezent și fostul ei soț.

Medana: „A fost un moment delicat să fiu în același loc atât cu fostul soț, cât și cu actualul”

După petrecerea de vis, Medana Oprea ne-a povestit cu lux de amănunte cum au decurs „ostilitățile”, la Cluj. 

„Am avut parte de momente emoționante la majoratul băiatului meu, Darius. Când a dansat cu fiica mea, Daria, m-am emoționat până la lacrimi, dar și atunci când Alin a cântat amândoi au fost încântați de acest moment și foarte bucuroși, alături de restul colegilor. 

Sunt o mamă fericită și o soție împlinită. Pentru noi, părinții, a fost un moment de bucurie să ne vedem băiatul major. 

Fostul meu soț, Daniel Berciu, a fost emoționat și el, iar pentru mine un moment delicat să fiu în același loc atât cu fostul soț, cât și cu actualul. 

Dar, a fost o mare bucurie să putem fi ambii părinți la majoratul copilului, cât și bunicii materni, pe care Darius și i-a dorit tare mult alături de el. Am apreciat enorm faptul că fiecare dintre noi a pus binele copilului nostru mai presus de orice. 

Noi rămânem părinții acestor copii pentru tot restul vieții”, a declarat Medana, pentru Click!

Ce mesaj i-a transmis Medana fostului soț?

Petrecerea de majorat a avut loc la un local select din apropierea orașului Cluj, iar invitații s-au distrat pe cinste. 

„Toți invitații s-au simțit foarte bine și am avut alături de noi prieteni apropiați, și pe finii și finuții noștri, pe care i-am cununat și cărora le-am botezat copiii, alături de fostul meu soț, Daniel. 

La un moment dat, cineva a făcut o glumă și a zis așa : <<Aici și să vrea să se bată cineva, nu are cum. Toți sunt nași cu fini>>. 

Ne-am simțit ca în familie, iar atmosfera a fost excepțională. Localul și decorul au fost de poveste. Un domeniu imens cu o piscină foarte mare, iar preparatele culinare au fost extraordinare. Darius, a ales localul verișorului meu primar, Marius, a cărui fetiță Evelyne, care este și finuța mea, este născută tot pe 4 Iulie, exact în aceeași zi cu fiul meu Darius. 

Finul <<Englezu>> cu fina Ramona și finul Eugen <<Casanova>> cu fina Alina au cântat până dimineața, iar momentul mult așteptat a fost recitalul lui Alin. Copiii au dansat și au cântat fiecare melodie a lui, lucru care m-a încântat. 

Printre invitați s-au numărat și prietenul nostru, primul campion mondial de box, Miki Paisz cu soția Aliz și un alt sportiv cunoscut, Mihai Moldovan cu soția lui, Monica. Pentru mine a fost o reală bucurie să îmi văd o parte dintre finele mele alături de mine, care îmi sunt prietene de-o viață.   

Fostului meu soț, domnului Berciu, îi mulțumesc pentru anii care ne-au legat, pentru realizările frumoase pe care le-am avut împreună și pentru acești copii minunați”, a mai spus Medana, pentru Click!

Ce cadouri a primit Darius? 

Darius a primit numeroase cadouri. Fiul Medanei învață foarte bine și va merge la studii în Austria. 

„A primit niște suplimente din America pentru sport, pentru că Alin i-a făcut și un abonament la sală pe un an și jumate, cu câteva luni in urmă. Și, bineînțeles, plicul cu bani.

Acum face scoala de șoferi. Dorința mea a fost să-i iau o mașină scumpă la majorat, după care m-am răzgândit. Pentru că nu vreau fițe, asta înseamnă automat și viteză. Și prefer o mașină normală, Mercedesul meu ML care are niște ani deja. Sau poate chiar una cumpărată din banii lui. Este în clasa a 12-a, iar peste doi ani intenționează să meargă la studii europene în Austria”, a mai declarat Medana Oprea, pentru Click!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191