Cabana din pădure a Mihaelei Bilic e aproape gata. Ce modificări a făcut: „Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un cozoroc”

Cabana din pădure a Mihaelei Bilic e aproape gata. Ce modificări a făcut: „Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un cozoroc”

Mihaela Bilic anunță că lucrările la cabana ei din pădure continuă. Casa va fi în curând gata, vedeta deja merge des acolo, chiar dacă nu are curent, gaze sau apă curentă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În primăvara acestui an, Mihaela Bilic a dezvăluit în mediul online că își construiește cabană la pădure, pe Valea Prahovei. Mihaela Bilic a dezvăluit că acolo avea un teren, pe care a decis să ridice o casă mică și care nu e racordată la utilități, nu va avea curent, apă sau gaze.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș, și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Căsuța din pădure a Mihaelei Bilic a prins acum contur, iar nutriționista a anunțat tot pe pagina ei de Facebook că „prispa are un cozoroc” și că a folosit bețe de salcie pentru îmbrăca acoperișul. „Noutăți de la cabană. Ca să nu o mai bată soarele și ploaia, prispa mea a primit un “cozoroc”! iar bețele de salcie or fi ele pentru gard, dar eu le-am pus pe acoperiș. A ieșit minunaaaat!!!”, a scris Mihaela Bilic în dreptul celor mai noi imagini cu micuța cabană.

Mihaela Bilic este una dintre cele mai apreciate nutriționiste și autoarea cărții „Foamea sufletului”. Ea a recunoscut pentru prima dată că are perioade în care mănâncă emoțional. Pâinea este una din marile ei bucurii. Nutriționista e înnebunită după brânzeturi, unt și salamul de Sibiu.

„Mâncatul emoțional la mine însemna, culmea, sendvișuri, probabil din copilărie era o chestiune de răsfăț, pâine cu unt și cu salam de Sibiu sau pâine cu unt și cu cașcaval ori pâine cu unt și cu sare. Pentru mine, pâinea, în general, îmi bucură sufletul. Când îmi fac două sendvișuri, știind clar că nu îmi este foame, e această bucurie de a mânca un lucru care îmi place și îmi face bine. Am încetat să mă mai învinovățesc pentru mâncatul emoțional. Dacă noi mâncăm emoțional și ne simțim vinovați, ne otrăvim și ne blocăm posibilitatea de a fi fericiți, bucuroși și echilibrați”, a spus Mihaela Bilic pentru Fanatik.

„Eu mănânc foarte puțin și tot ce-mi place. Mănânc făinoase, îmi plac mult. Mănânc pâine, mănânc carne, sunt foarte carnivoră, mai rar pește. Nici eu nu reușesc, știu că e de două ori pe săptămână recomandat, dar nu reușesc. Și, în rest, ciorbe, pentru că țin stomacul plin și nu îngrașă. Dacă ar fi să aleg, aș mânca pâine cu brânză toată viața și nu m-aș plictisi”, a completat Mihaela Bilic.

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de  și vezi cum depui contestație la notele de la BAC!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191