Alin Oprea, față în față cu fostul soț al Medanei, la petrecerea de majorat al fiului ei. „Un moment delicat”

Alin Oprea, față în față cu fostul soț al Medanei, la petrecerea de majorat al fiului ei. „Un moment delicat”

Fiul Medanei, soția lui Alin Oprea, a împlinit 18 ani, așa că Darius a avut parte de o petrecere pe cinste alături de familie și prieteni, la un restaurant renumit din Cluj. De la un așa eveniment important nu putea lipsi tatăl lui Darius, fostul soț al Medanei, astfel că a avut loc o întâlnire de gradul zero, între cântăret și Daniel Berciu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Am avut parte de momente emoționante la majoratul băiatului meu, Darius. Când a dansat cu fiica mea, Daria, m-am emoționat până la lacrimi, dar și atunci când Alin a cântat, amândoi au fost încântați de acest moment și foarte bucuroși, alături de restul colegilor. Sunt o mamă fericită și o soție împlinită. Pentru noi, părinții, a fost un moment de bucurie să ne vedem băiatul major.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fostul meu soț, Daniel Berciu, a fost emoționat și el, iar pentru mine, un moment delicat să fiu în același loc atât cu fostul soț, cât și cu actualul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dar a fost o mare bucurie să putem fi ambii părinți la majoratul copilului, cât și bunicii materni, pe care Darius și i-a dorit tare mult alături de el. Am apreciat enorm faptul că fiecare dintre noi a pus binele copilului nostru mai presus de orice. Noi rămânem părinții acestor copii pentru tot restul vieții”, a declarat Medana, potrivit

Medana a renunțat la ideea de a-i cumpăra fiului ei un bolid de lux, considerând că nu are suficientă experientă ca șofer.

„Ne-am simțit ca în familie, iar atmosfera a fost excepțională. Localul și decorul au fost de poveste. Un domeniu imens cu o piscină foarte mare, iar preparatele culinare au fost extraordinare. Fostului meu soț, domnului Berciu, îi mulțumesc pentru anii care ne-au legat, pentru realizările frumoase pe care le-am avut împreună și pentru acești copii minunați.

A primit niște suplimente din America pentru sport, pentru că Alin i-a făcut și un abonament la sală pe un an și jumătate, cu câteva luni în urmă. Și, bineînțeles, plicul cu bani. Acum face școala de șoferi. Dorința mea a fost să-i iau o mașină scumpă la majorat, după care m-am răzgândit.

Pentru că nu vreau fițe, asta înseamnă automat și viteză. Și prefer o mașină normală, Mercedesul meu ML care are niște ani deja. Sau poate chiar una cumpărată din banii lui. Este în clasa a XII-a, iar peste doi ani intenționează să meargă la studii europene în Austria”, a mai mărturisit Medana.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191