Lora are COVID! Ce spune artista despre boală

Lora are COVID! Ce spune artista despre boală

Probleme de sănătate pentru Lora! Cântăreața se confruntă cu probleme de sănătate, după ce a fost testată pozitiv pentru COVID. Iată ce spune artista, după ce a aflat că s-a infectat cu coronavirus, boala anului 2020. Rezultatul testului a surprins-o!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lora trece prin momente dificile, în aceste momente, după ce a aflat că a fost infectată cu COVID. Artista și-a făcut un test, iar rezultatul acestuia a luat-o prin surprindere, având în vedere faptul că pandemia de coronavirus a devenit istorie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lora a fost infectată cu COVID

La patru ani de când omenirea s-a confruntat cu pandemia de coronavirus, Lora s-a infectat cu COVID. Totul a fost confirmat de testul pe care l-a făcut în urmă cu puțin timp. Artista nu ar fi crezut că acest virus mai plutește, încă, în aer, motiv pentru care și reacția ei a fost pe măsură.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Din fericire, Lora le-a transmis fanilor că nu există niciun motiv de îngrijorare, căci se simte bine și este forma ușoară a acestei boli. Așadar, nu i-a rămas decât să ia măsurile corespunzătoare pentru a se vindeca.

Care sunt simptomele coronavirus

Cu siguranță românii au uitat de coronavirus, având în vedere cât de mult timp a trecut de când pandemia a luat sfârșit. Chiar și așa, se pare că riscul de a contacta această infecție nu a trecut în totalitate. Din acest motiv, este important să ne reamintim care sunt cele mai frecvente simptome.

Printre primele stări care indică apariția coronavirus în corpul oamenilor este lipsa gustului și a mirosului, urmată de frisoane, dureri de cap și febră mare.

De asemenea, și durerile în gât fac parte de pe lista simptomelor. Acestea se accentuează sau pot fi aproape de trecut cu vederea. În cazul bolilor asociate, lucrurile se complică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191