Petrolul are licență!

Petrolul are licență!

Petrolul are licența Pro pe banca tehnică. Cum actualul antrenor, Mehmet Topal, are doar licență A conducerea clubului trebuia să găsească un tehnician cu patalama de prima ligă. L-a găsit în Bosnia pe Sanjin Alagic care este noul membru al staff-ului tehnic al echipei ploieștene. În vârstă de 46 ani, deținător al licenței UEFA Pro, Alagic va colabora, astfel, cu Topal pe banca tehnică a „galben-albaștrilor” în sezonul 2024-2025.

Bosniacul a fost antrenor secund la naționala U21 a Bosniei, în perioada 2016-2019, iar ca antrenor principal a activat, la nivel de seniori, la Al-Salmiya (Kuweit), STK Samorin (Slovacia) și Nairobi City Stars (Kenya). Ultima dată, Alagic a lucrat în cadrul clubului Velez Mostar. La acest moment staff-ul Petrolului este compus din 9 persoane! Ultimul venit, Alagic, Topal cu patru secunzi ai săi și mai “vechii” Stângă, Marinescu și Grigore.
Clubul a rezolvat problema cu antrenorul care se va putea ridica de pe bancă, care va da indicații și declarații după meci.

Problema numărul 1 este, însă, rezolvarea urgentă a datoriilor financiare către toată lumea care muncește pentru Petrolul deoarece mai sunt câteva zile până la startul noului campionat. Din acest motiv, la începutul săptămânii fotbaliștii Petrolului s-au antrenat pe un fond de nemulțumire accentuată ajungându-se chiar la un conflict între anumiți jucători!

Turcii nu au venit cu banii promiși și este de neînțeles cum un nume important al lor, precum Mehmet Topal, a ales să-și înceapă cariera de antrenor în compania unor conaționali lipsiți de credibilitate. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, clubul trebuie să achite, până vineri, 250.000 de euro la FIFA, în caz contrar Mateiu, Ricardinho, Tudorie, Keita și Stănică, achizițiile noi, nu pot fi legitimați și buni de joc pentru meciul cu Buzăul. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191