Un baschetbalist ploieștean joacă la Campionatul European

Un baschetbalist ploieștean joacă la Campionatul European

Ploieșteanul Lorenzo Diaconescu participă, începând de mâine, cu echipa naţională „U21” a României, la Campionatul European de Baschet pentru Tineret Divizia B, ce se va desfăşura la Piteşti şi Mioveni. „Tricolorii” pregătiţi de Tane Spasev, Cezar Stănescu şi Paula Nica fac parte din Grupa D a competiţiei, alături de Bulgaria, Estonia, Georgia şi Albania, pe care le vor întâlni, numai în Sala Sporturilor „George Ziguli” din Piteşti, după următorul program:

Vineri, 12 iulie, ora 18:00, Estonia – România

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sâmbătă, 13 iulie, ora 18:00, România – Georgia

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Duminică, 14 iulie, ora 18:00, Albania – România

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Miercuri, 17 iulie, ora 18:00, România – Bulgaria

Toate meciurile României vor fi transmise de postul TVR Sport. Competiţia este oferită şi de canalul de youtube al FIBA, disponibil aici. Campionatul European „U20” Divizia B are la start 21 de echipe împărţite în 4 grupe. Primele două formaţii din fiecare grupă se califică în sferturile de finală, în timp ce următoarele clasate vor continua competiția cu meciurile de clasificare în partea inferioară a ierarhiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191