Xtra Night Show. Ema Karter – mărul discordiei dintre Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu! Cum i-a pus blonda inima pe jar: ”Fac film cu câștigătorul” / VIDEO

Xtra Night Show. Ema Karter – mărul discordiei dintre Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu! Cum i-a pus blonda inima pe jar: ”Fac film cu câștigătorul” / VIDEO

Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu s-au bătut în urmă cu câteva zile într-o cafenea și se pare că mărul discordiei dintre cei doi ar fi fost chiar Ema Karter! Actrița de filme pentru adulți a făcut o promisiune cu care a reușit să îi pună inima pe jar lui Ovidiu Neveu!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imaginile cu Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu, surprinse într-o cafenea, au făcut înconjurul Internetului! Cei doi s-au luat la bătaie, iar conflictul a luat sfârșit când persoanele cu care erau au intervenit. Au urmat replici acide unul la adresa celuilalt, iar acum s-a aflat și motivul de la care a început totul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De ce s-au bătut Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu într-o cafenea

Yamato Zaharia a spus că a fost provocat de Ovidiu Neveu pe rețelele de socializare, unde acesta a făcut mai multe videoclipuri. Ceea ce l-a scos din sărite pe luptător a fost faptul că Ovidiu Neveu a spus că o va lua pe Ema Karter, dacă va câștiga meciul cu Yamato Zaharia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, nici Ema Karter nu a stat degeaba, ci a făcut o declarație cu care i-a pus inima pe jar lui Ovidiu Neveu! Actrița de filme pentru adulți a spus că va face un film cu câștigătorul și îl va posta pe platformele ei. Ema Karter a considerat că astfel îl va ambiționa pe Ovidiu Neveu, fără să știe ce urmează să se întâmple.

Cum a răspuns Ovidiu Neveu

Ovidiu Neveu nu a rămas indiferent, ci a decis să îi ofere o replică lui Yamato Zaharia. A spus despre el era fanul său. Din acest motiv, la un moment dat, Yamato Zaharia și-ar fi dorit să își facă o poză cu Ovidiu Neveu, în semn de apreciere, conform declarațiilor lui.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191