SuperLiga începe la mare

SuperLiga începe la mare

Cea de a 107-a ediţie a SuperLigii debutează la malul mării! La Constanța, pe arena din Ovidiu, Farul va primi vizita celor de la Unirea Slobozia, echipă aflată pentru prima oară la acest nivel. Dobrogenii vin după un sezon pe care l-au început ezitant, dar pe care l-au terminat onorabil, pe locul 4. De partea cealaltă, ialomiţenii au avut un parcurs formidabil în liga secundă 2023-2024, competiţie pe care au câştigat-o detaşat.

Pentru antrenorul Gică Hagi, meciul din această rundă va fi al 350-lea în SuperLigă (158 victorii – 86 remize – 105 înfrângeri), întrecere în care a debutat pe 19 noiembrie 2005, în Oţelul Galaţi – Poli Timișoara 0-2. Adrian Mihalcea, cel sub conducerea căruia ialomiţenii au promovat, le-a mai condus în prima ligă pe Dinamo (2019-2020) şi Chindia Târgovişte (2022-2023). Partida va fi transmisă în direct, de la 18.30, de Prima Sport și Digi Sport.

Al doilea meci din runda inaugurală propune, în premieră, un duel între Marius Măldărășanu(85 de jocuri în SuperLigă) și Costel Gâlcă(40 de meciuri în campionatul României). Hermannstadt Sibiu și Universitatea Craiova se vor înfrunta de la 21.30, o oră mai respirabilă având în vedere căldura greu de suportat care s-a instalat peste România. Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 10 ori, de trei ori s-au impus ardelenii, de şase ori au învins oltenii, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Sursa:lpf.ro/foto:facebook/fc farul/fc hermannstadt

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191