Fotbaliștii prahoveni fac senzație în preliminariile Europa League

Fotbaliștii prahoveni fac senzație în preliminariile Europa League

Antoniu Manolache și Mihai Velisar sunt fotbaliști prahoveni care fac senzație în preliminariile Europa League. Cei doi joacă, în Liga a 2-a, la Corvinul Hunedoara, echipă ce s-a impus, 4-0, în deplasare cu Paksi FC, în prima manşă a turului întâi preliminar al EL. Manolache a fost titular tot meciul în timp ce Velisar a fost doar rezervă. Golurile victoriei au fost marcate de Sergiu Buş (9) şi Marius Lupu (45+2, 86, 90+3).

După joc, eroul hunedorenilor, atacantul Lupu, a declarat la DigiSport că acest rezultat nu reprezintă o surpriză pentru el și colegii săi:,, „Pentru noi sincer nu a fost o surpriză, pentru asta am muncit. Chiar şi când am câştigat cupa cu Oţelul. Aici ne este locul, nu este o surpriză pentru noi. În retur ne aşteaptă un meci foarte greu, nu contează scorul de astăzi, vom juca de la 0-0 cu ei. Le mulţumim suporterilor care au venit alături de noi. Le dedic toate cele trei goluri, dar şi familiei mele şi copilului care ar trebui să se nască în august”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Antrenorul Florin Maxim a declarat după meci că a studiat foarte mult echipa ungară și a lucrat mult cu jucătorii săi la partea fizică:’’Știam că Paksi este o echipă agresivă, puternică şi dacă nu ne ridicăm la un nivel fizic bun vom avea probleme. Azi am interpretat foarte bine partitura tactică. Aşa sunt meciurile de Europa League, am simţit-o şi eu pe pielea mea ca jucător. Am fost mai implicaţi în joc şi am avut şi situaţiile mai clare. Pentru că pe lângă golurile marcate cred că am mai avut 3-4 ocazii mari şi asta spune multe despre o echipă care joacă în deplasare”, a spus Maxim la DigiSport. Corvinul a revenit în cupele europene după 42 de ani reușind o revenire în stil mare împotriva vicecampioanei Ungariei. Returul Corvinul-Paksi va avea loc pe 18 iulie, la Sibiu. Sursa foto:facebook/fc corvinul 1921

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191