Stare de urgență după ce două autobuze pline cu oameni s-au prăbușit într-un râu, din cauza unei alunecări masive de teren în Nepal

Stare de urgență după ce două autobuze pline cu oameni s-au prăbușit într-un râu, din cauza unei alunecări masive de teren în Nepal

Aproximativ 60 de persoane sunt date dispărute în centrul Nepalului după ce o alunecare de teren a aruncat două autobuze într-un râu vineri dimineață, au transmis autorităţile locale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Două autobuze, unul cu 24 de pasageri şi celălalt cu 42, au fost măturate de o alunecare de teren în râul Trishuli”, a declarat pentru AFP, citată de Agerpres, Khimananda Bhusal, un responsabil din districtul Chitwan.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cele două autobuze transportau în total cel puţin 66 de persoane, însă trei pasageri au reuşit să scape înainte ca vehiculele să se prăbuşească în râu şi sunt în prezent trataţi la spital, a precizat el ulterior.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Nu suntem siguri cu privire la numărul total de persoane, deoarece autobuzele puteau lua alţi (pasageri) pe drum”, a adăugat el. „Nivelul râului a crescut şi nimeni altcineva nu a mai fost găsit”, a continuat responsabilul.

Accidentul a avut loc pe autostrada care leagă oraşele Narayangarh şi Mugling, la circa 100 de kilometri la vest de capitala Kathmandu.

Accidentele mortale sunt relativ frecvente în această ţară himalayană, în principal din cauza stării proaste a drumurilor şi a vehiculelor prost întreţinute.

Drumurile sunt mai periculoase în timpul sezonului musonic, când ploile provoacă alunecări de teren şi inundaţii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191