Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit la tribunal, după ce vedeta a cerut ordin de protecție împotriva fostului partener. „A fost emoționantă”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit la tribunal, după ce vedeta a cerut ordin de protecție împotriva fostului partener. „A fost emoționantă”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit față în față, la trei luni de la scandalul de la locuința vedetei, în urma căruia tatăl fiicei sale s-a ales cu ordin de protecție și cu brățară de monitorizare la picior. Cei doi au făcut primele declaratii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Întâlnirea a fost emoționantă. Nu am vorbit deloc între noi, dar m-am bucurat enorm să o văd. Era frumoasă, zglobie, veselă ca-n vremurile bune”, a declarat Alex Dobrescu pentru Cancan.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Întâlnirea a fost grea, dar nu vreau să mai comentez nimic”, a declarat scurt Cristina Cioran.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deși Cristina a declarat în repetate rânduri că nu vrea să mai formeze un cuplu cu Alex Dobrescu, acesta nu cedează și o vrea înapoi pe mama fetiței lui.

„M-am rugat, cu toate că nu-s prea credincios, ca atunci când ea a născut și nu știam nimic despre ea. M-am rugat și la Dumnezeu sau de el, să pot să-mi revăd fetița și să redevenim o familie.

Am realizat că tot ceea ce s-a întâmplat a fost cu precădere din cauza mea. Mi-am reconsiderat total gândurile, apoi comportamentul din care vor rezulta și faptele bune. Nu mai am nimic rău. Niciun gând de batjocură. Eu și-n momentele cele mai grele am declarat că-mi iubesc familia

La apel, vor fi doi judecători. Sper să înțeleagă faptul că Ema are nevoie de tatăl ei, și eu de ea și că dreptul familiei este de închegare, nu de dezbinare a ei.

După cum vedem și știm toți, eu nu reprezint niciun pericol pentru nimeni. Ba chiar în perioada asta am încercat și am reușit să developez și alte activități, afaceri, pentru a face bani pentru familie. Nu am abandonat viața. Să mă resemnez să mă retrag în vreun colț obscur”.

„Mă iubește și acum. Are doar mici rezerve. Dar sunt convins că vom trece peste.

Iar un complet de judecată drept, lucid și interesat de binele familiei nu poate da altă decizie decât una favorabilă reîntregirii acestei familii. Sunt convins sută la sută că este vorba doar de niște timp până când ne veți vedea din nou împreună, fericiți și prosperi”, a declarat Alex Dobrescu pentru Cancan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191