FOTO & VIDEO A fost încoronată prima Miss AI din lume. Reprezentanta României s-a aflat printre cele zece finaliste

FOTO & VIDEO A fost încoronată prima Miss AI din lume. Reprezentanta României s-a aflat printre cele zece finaliste

A fost încoronată prima Miss AI din lume. Titlul a fost câștigat de Kenza Layli, influencer al stilului de viață marocan. Juriul a fost impresionat nu doar de aspectul realist, ci și de tehnologia avansată din spatele concurentei. Vorbește în șapte limbi și răspunde în timp real fanilor săi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe următoarele 2 poziții s-au clasat reprezentantele Franței și Portugaliei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Aiyana Rainbow, reprezentanta României, s-a aflat printre cele zece finaliste.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Competiția, anunțată în aprilie, a primit atenție globală, fiind primul premiu de acest gen care recunoaște creatorii de inteligență artificială din întreaga lume. În același timp, însă, a atras și critici pentru că judecă femeile, chiar și pe cele false, în funcție de aspectul lor.

Cele 10 finaliste ale primului concurs Miss AI. Reprezentanta României este în top

În total, de creatori AI din SUA, Africa, America de Sud, India, Japonia , Coreea de Sud și Europa, s-au înscris la concurs.

Cele 10 finaliste au fost alese de un juriu care a inclus creatorii modelelor AI Aitana Lopez și Emily Pellegrini pe baza a trei criterii: realism, tehnologie și „impact social”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191