Trei din patru s-au urcat pe podium

Trei din patru s-au urcat pe podium

Trei din patru înotători de la CSM Ploiești s-au rermarcat, în weekend, la două competiţii importante. Mai întâi, s-a disputat Concursul Ţărilor Central Europene, de la Belgrad, iar apoi Campionatul Naţional de Înot pentru Cadeţi (12-13 ani), de la Târgovişte. La cele două întreceri sportivii ploieșteni au reuşit să obţină 3 medalii: două de argint şi una de bronz.

Briana Păun şi Tamara Costache au făcut parte din delegaţia care a reprezentat România la Concursul Ţărilor Central Europene, de la Belgrad (12-14 iulie). Tânăra campioană a obţinut medalia de argint în proba de 800 metri liber. Ea a încheiat cursa în 9:05.28 minute, fiind devansată de Lilla Szabo (Ungaria – timp 8:58.80 minute) şi urmată de Emese Palca-Juhasz (Ungaria – timp 9:08.09 minute). România a fost reprezentată de 20 de sportivi şi ocupat locul 1 în clasamentul general cu un total de 34 de medalii câştigate (12 aur, 7 argint, 15 bronz).

Tot în weekend, Elena Literă (12 ani), Alexandra Avram (13 ani) şi Cătălin Alexandrescu (12 ani), însoţiţi de Ciprian Toma, au reprezentat clubul la Campionatul Naţional de Înot pentru Cadeţi unde au cucerit o medalie de argint şi una de bronz:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

– Elena Literă (12 ani) a obţinut medalia de argint în proba de 400 metri liber, cu timpul 4:55.02 minute.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

– Alexandra Avram (13 ani) a cucerit medalia de bronz la 200 metri fluture, cu timpul 2:37.60 minute.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191