Ce a descoperit FBI despre Thomas Matthew Crooks, tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump

Ce a descoperit FBI despre Thomas Matthew Crooks, tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump

Autorul tentativei de asasinat împotriva lui Donald Trump a acţionat singur, a declarat duminică poliţia federală americană (FBI), precizând că deocamdată „nu a fost identificată” o afiliere ideologică a atacatorului, informează AFP, preluată de Agerpres.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„În acest moment, informaţiile pe care le avem ne arată că autorul atacului a acţionat singur”, a declarat Kevin Rojek, agent FBI în Pennsylvania.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fostul preşedinte de 78 de ani a fost rănit la ureche şi a fost evacuat, cu obrazul însângerat, după mai multe focuri de armă în timpul unui miting electoral sâmbătă, în Butler, Pennsylvania, care au făcut doi morţi şi doi răniţi grav printre spectatori.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

FBI a anunţat înainte de aceasta că este vorba de o tentativă de asasinat şi l-a identificat pe autor, care a fost ucis: „Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania”.

„Nu am identificat deocamdată o ideologie asociată cu subiectul (anchetei), însă vreau să amintesc tuturor că suntem încă în primele faze ale acestei anchete”, a mai spus Kevin Rojek.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191