Ce ruşine! O şoferiță beată a produs un accident rutier în Cornu. Ce alcoolemie avea

Ce ruşine! O şoferiță beată a produs un accident rutier în Cornu. Ce alcoolemie avea

Ieri, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe DJ101R, din comuna Cornu, a avut loc un accident rutier. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Deplasați la fața locului, din primele verificări, a reieșit faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu alt un autoturism staționat în afara părții carosabile.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

În urma accidentului rutier au rezultat numai pagube materiale. 

 

În urma testării femeii cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191