Radu Vâlcan rupe tăcerea despre noul sezon Insula Iubirii, cu doar câteva ore înainte de premieră. „Sunt șocat”

Radu Vâlcan rupe tăcerea despre noul sezon Insula Iubirii, cu doar câteva ore înainte de premieră. „Sunt șocat”

„Insula Iubirii” revine în această seară cu sezonul 8, iar Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii a făcut noi declaratii despre concurentii care au mers în Thailanda să își testeze iubirea și a dat detalii din culisele show-ului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nu vă așteptați la nimic, pentru că o să aveți parte de mult. Ar trebui să fiu subiectiv, nu e cazul. Iubesc produsul ăsta, este special. Am ajuns deja la sezonul 8, unul cu o greutate aparte. Pentru mine este o cifră specială: am plecat la filmări în Luna îndrăgostiților, februarie; eu sunt născut pe 8 februarie; în tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ca un mic spoiler, dacă îmi permiteţi, vă pot spune că veţi vedea în acest sezon nişte oameni deschişi, curajoşi să vină în faţa lumii exact aşa cum sunt ei. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Din 15 iulie, luni, marţi şi miercuri, de la , la Antena 1, vă invit să urmăriţi cel mai nou sezon „Insula Iubirii”, a spus Radu pentru revista VIVA!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Radu Vâlcan spune că noul sezon Insula Iubirii vine cu situații neașteptate și recunoaște că de unele întâmplări a fost chiar șocat.

Desigur, de fiecare dată sunt surprins. Îți spun, am văzut deja primele episoade și sunt șocat. Pentru că abia acum văd şi eu în ansamblu ce s-a întâmplat acolo. Asta pentru că nu pot fi omniprezent pe cele două insule. Batiste? NU. Sper. Sunt prea multe momente delicate în lume. Sigur, compasiune.”, a mai adăugat Radu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191