Cristina Șișcanu, răspuns pentru o urmăritoare care a certat-o că nu-i modernizează bucătăria mamei sale. „La câte cumperi pentru tine…”

Cristina Șișcanu, răspuns pentru o urmăritoare care a certat-o că nu-i modernizează bucătăria mamei sale. „La câte cumperi pentru tine…”

Cristina Șișcanu se află, din nou, în atenția internauților care stau geană pe fiecare postare de-ale ei, în speranța că o vor prinde pe picior greșit. De data aceasta, căci n-ar fi prima dată când cârcotașii își exprimă într-un mod tranșant punctul de vedere, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată pentru faptul că nu modernizează bucătăria mamei sale. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Am ajuns la mama și mă servește cu mozzarella light și cu pepene combinate. Mamă, arăți foarte bine așa! Ce ți-ai făcut? Ți-ai făcut ceva la păr?” – a spus Cristina Șișcanu, la începutul clipului video în care le arată fanilor că se află în vizită la mama sa. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu toate că intenția vedetei a fost aceea de a le împărtăși acestora una dintre activitățile sale, ei nu au putut să nu facă o mică observație, aceea că bucătăria mamei Cristinei Șișcanu nu ar fi modernizată, renovată. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„La câte cumperi pentru tine, poți să-i faci lui maică-ta o bucătărie modernă! Ești egoista, mai scoate bani și pentru mama!” – a fost comentariul unei internaute. 

„Bucătăria este modernă, nu are nici doi ani. M-am ocupat personal de amenajare. Aveți nevoie de ochelari?” – a fost reacția Cristinei Șișcanu. 

„Nu vă înțeleg, vă filmați separat fiecare cu mama Voi știți mai bine, fiecare își laudă mama. Nu păreți o familie Nu vreau să greșesc, câteodată aparențele înșeală”; 

„Să o iubești și să o prețuiești! Cât trăiește mama ești cea mai fericită! Sunteți o familie minunată! Să nu te lași doborâtă de criticile din afară! Lasă-i să vorbească. Roagă-te la Dumnezeu să fiți sănătoși. În rest, nu mai contează nimic. Să aveți o zi frumoasă, oameni frumoși!” – au mai scris alți internauți. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191