Antrenorul Sebi Tudor se află într-o companie selectă

Antrenorul Sebi Tudor se află într-o companie selectă

Antrenorul ploieștean Eusebiu Tudor se află printre remarcații Federației Române de Fotbal. Într-un material postat pe siteul oficial, Sebi Tudor face parte dintr-o companie selectă a foștilor fotbaliști cu sute de meciuri în prima ligă și care acum sunt antrenori la Liga a 2-a.

“Tehnicienii compun o listă cumulată cu sute de meciuri în prima ligă din România, partide în cupele europene, sezoane în campionate din străinătate. Nu toți au câștigat trofee, deși reprezintă nume cunoscute ca jucători! Spre exemplu, Marco Veronese (Ceahlăul), fost atacant la Inter Milano, Chievo, Modena, Spezia, Venezia sau Cesena. Iar din fotbalul intern, Ștefan Bărboianu (Reșița), Alin Chița (Mioveni), Eusebiu Tudor (Ungheni), Marius Croitoru (FCU Craiova), Ilie Poenaru (Chiajna)”, se arată în materialul postat pe frf.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Antrenorul cu licență UEFA Pro a semnat în această vară cu Unirea Ungheni. Tehnicianul de 50 de ani a antrenat Petrolul Ploiești, Sportul Studențesc, Chindia Târgoviște. A fost secund la Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari unde a lucrat cu Mihai Teja, dar a avut și perioade lungi în care a lucrat la diferite echipe din zona arabă. În liga secundă activează la acest moment 9 antrenori cu trofee în palmares ca fotbaliști, cu mențiunea că a sunt evidențiate echipele pentru care au triumfat în teren cu denumirea lor de la vremea obținerii performanței:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

9 trofee
Ianis Zicu (Metaloglobus) – 2 titluri, 5 Cupe, 2 Supercupe (Dinamo, Rapid, ȚSKA Sofia, Pohang Steelers)

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

7 trofee
Claudiu Niculescu (FC Voluntari) – 3 titluri, 3 Cupe, o Supercupă (Dinamo)
Robert Ilyes (Csikszereda) – 2 titluri, 3 Cupe, 2 Supercupe (Rapid, Khazar Lankaran)

6 trofee
Nicolae Dică (FC Argeș) – 3 titluri, 2 Cupe, o Supercupă (Steaua, CFR Cluj)

5 trofee
Flavius Stoican (CSM Reșița) – 2 titluri, 2 Cupe, o Supercupă (Dinamo, Șahtior Donețk)

4 trofee
Costin Lazăr (Muscelul) – 2 Cupe, 2 Supercupe (Rapid, FC Voluntari)
Constantin Schumacher (Șelimbăr) – un titlu, o Cupă, 2 Supercupe (Rapid)

3 trofee
Daniel Oprița (CSA Steaua) – 2 titluri, o Supercupă (Steaua)

1 trofeu
Florin Maxim (Corvinul) – o Cupă (Steaua).

Sursa:frf.ro/foto:facebook/cs unirea ungheni

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191