J.D. Vance spune că Marea Britanie va fi „prima țară cu adevărat islamistă” care deține arme nucleare. Răspunsul Londrei

J.D. Vance spune că Marea Britanie va fi „prima țară cu adevărat islamistă” care deține arme nucleare. Răspunsul Londrei

Vicepremierul britanic Angela Rayner a declarat marţi că nu recunoaşte „caracterizarea” făcută de Vance, candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite, că Marea Britanie va fi „prima ţară cu adevărat islamistă” dotată cu arme nucleare ca urmare a ajungerii la guvernare a laburiştilor, informează EFE, preluată de Agerpres.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vance a făcut acest comentariu la conferinţa „Conservatorismul Naţional” desfăşurată joia trecută în SUA.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Nu recunosc această caracterizare. Sunt foarte mândră de succesul electoral pe care Partidul Laburist l-a avut recent. Am câştigat voturi din diferite comunităţi, din toată ţara. Suntem interesaţi să guvernăm în numele Regatului Unit şi, de asemenea, să lucrăm cu aliaţii noştri internaţionali”, a declarat Rayner, într-o intervenţie la ITV. „Liderii politici din întreaga lume au opinii diferite”, a comentat Rayner, în opinia căreia „Statele Unite sunt un aliat cheie şi, dacă poporul american decide cine îi va fi preşedintele şi vicepreşedintele, vom lucra cu ei, bineînţeles că o vom face”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Într-un discurs, Vance a declarat că vorbea cu un prieten despre proliferarea nucleară în lume şi despre care va fi „prima ţară cu adevărat islamistă care va obţine o armă nucleară şi ne gândeam că poate va fi Iranul, poate că Pakistanul este deja şi, în cele din urmă, am ajuns la concluzia că poate în realitate este Regatul Unit, din moment ce Partidul Laburist tocmai a preluat puterea”. Comentariile lui Vance au stârnit râsul celor prezenţi.

La convenţia republicană din Milwaukee, în statul cheie Wisconsin, Vance, senator de Ohio, a fost prezentat luni de candidatul republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie din SUA, Donald Trump, drept alegerea sa pentru postul de vicepreşedinte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191