Ce spune Poliția Prahova despre acuratețea rezultatelor aparatului anti drog folosit pe şoferii din județ

Ce spune Poliția Prahova despre acuratețea rezultatelor aparatului anti drog folosit pe şoferii din județ

Trei soferi au fost testati pozitiv la substante interzise, in Prahova, in perioada 29 iunie-prezent, anunta IJP Prahova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deoarece in spatiul public exista numeroase dezbateri cu privire la acuratetea rezultatelor generate de aparatul Drager 5000 folosit de politistii Serviciului Rutier, IJP Prahova a tinut sa faca urmatoarele precizari:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„La nivelul IPJ Prahova, pentru cei 3 șoferi testați pozitiv cu Drager5000, în perioada 29 iunie -prezent, au fost emise rezultatele de către INML.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dintre cei 3 șoferi, pentru 2 a fost confirmată de INML prezența de substanțe psihoactive în organism, iar pentru unul dintre șoferi, inml a infirmat prezența substanțelor.

Prin urmare, *75% rata de confirmare la probe, dintre șoferii testați pozitiv cu aparatul.”, informeaza IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191