Familia lui Mihai Zmărăndescu, atacată de un bărbat cu macetă! A amenințat că îi măcelărește pe toți: ”Dacă nu eram pregătit…” | FOTO

Familia lui Mihai Zmărăndescu, atacată de un bărbat cu macetă! A amenințat că îi măcelărește pe toți: ”Dacă nu eram pregătit…” | FOTO

Probleme grave pentru Mihai Zmărăndescu! Familia luptătorului a fost amenințată de un bărbat cu o macetă! A fost nevoit să acționeze la timp pentru a-i salva pe cei dragi! Bărbatul a amenințat că îi va măcelări pe toți. Mihai Zmărăndescu este hotărât să ia măsuri!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Clipe de coșmar pentru familia lui Mihai Zmărăndescu! Un bărbat violent a amenințat cu o macetă, astfel că luptătorul a fost nevoit să acționeze de urgență pentru a-i salva pe cei dragi. Totul s-a întâmplat contra cromometru, iar gestul bărbatului l-a scos din sărite pe Mihai Zmărăndescu!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Familia lui Mihai Zmărăndescu, la un pas să fie atacată cu un bărbat cu o macetă

Mihai Zmărăndescu a dezvăluit momentele tensionate prin care a trecut cu urmăritorii săi. Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, când un bărbat s-a prezentat cu o macetă și a amenințat că îi măcelărește familia. Nu a stat pe gânduri și l-a imobilizat imediat, astfel încât familia lui să nu aibă de suferit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Luptătorul este hotărât să ia măsuri în acest caz, astfel încât bărbatul să plătească pentru ceea ce a făcut. Mihai Zmărăndescu nu vrea să știe ce s-ar fi putut întâmplat dacă nu ar fi fot acolo, la momentul potrivit. Este conștient că soția lui și copilul lor au fost într-un mare pericol din cauza acestui bărbat.

Bărbatul a continuat să fie agresiv

Prezența lui Mihai Zmărăndescu acolo nu l-a impresionat deloc pe bărbat, acesta continuând să fie agresiv. Sportivul a evitat orice conflict cu el și tot ce a încercat să facă a fost să îl mențină imobilizat, până când au ajuns oamenii legii la fața locului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191