Claudia Pătrășcanu, prima reacție la declarațiile făcute de Gabi Bădălău despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă. Decizia vedetei e radicală!

Claudia Pătrășcanu, prima reacție la declarațiile făcute de Gabi Bădălău despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă. Decizia vedetei e radicală!

Claudia Pătrășcanu reacționează în urma celor mai recente declarații făcute de Gabi Bădălău la adresa ei. Cântăreața a luat o decizie radicală, pe care a comunicat-o în exclusivitate pentru

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Claudia Pătrășcanu a aflat despre declarațiile făcute de Gabi Bădălău despre ea, de curând, omul de afaceri dorind să clarifice lucrurile care s-au tot spus despre relația lor în ultimii cinci ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Claudia Pătrășcanu nu vrea să mai audă de Gabi Bădălău. Susține că i-a iertat prea multe

Cântăreața a luat o decizie radicală și spune că nu mai vrea să audă de bărbatul cu care și-a petrecut o perioadă din viață. Bădălău a spus că nu este adevărat că și-a dat copiii afară din casă și că fosta lui soție a decis, de fapt, plecarea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De altfel, bărbatul a mărturisit că Claudia a pus totul la cale pentru ca el să fie privit cu ochi răi, atunci când s-a decis plecarea din casă. De asemenea, Gabi Bădălău a mai afirmat că plătește o pensie alimentară mult peste medie copiilor ei, contrazicând-o, din nou, pe fosta soție.

Contactată de pentru a comenta afirmațiile lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a spus că nu mai are ce să adauge la întregul scandal și că de cinci ani nu mai are absolut nimic de-a face cu el.

„Face rău cu bună știință! De-acum înainte să-l ierte doar Dumnezeu”

Spynews a mai întrebat-o și despre relația actuală cu fostul partener, cu care are doi băieți destul de măricei (7 și 10 ani), dar și ce spune despre faptul că Bădălău a declarat că mama lui a îndrăgit-o foarte mult și că ai lui au suferit mult din cauza răului pe care artista l-ar fi creat familiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191