Ryan Reynolds a dezvăluit numele celui de-al patrulea copil pe care îl are cu Blake Lively

Ryan Reynolds a dezvăluit numele celui de-al patrulea copil pe care îl are cu Blake Lively

Ryan Reynolds, actorul în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit, în sfârșit, numele celui de-al patrulea copil pe care îl are cu soția sa, actrița Blake Lively.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Actorul a urcat pe scenă la premiera filmului „Deadpool & Wolverine”, desfășurată luni seară în New York City, și le-a mulțumit în mod special soției sale și celor patru copii ai lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lively și Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară în februarie 2023, dar până acum au refuzat să dezvăluie sexul și numele bebelușului. Conform , noul membru al familiei se numește Olin, un nume de origine nordică care înseamnă „moștenitorul”. Ryan Reynolds și Blake mai au împreună trei fiice: James, în vârstă de 9 ani, Inez, în vârstă de 7 ani, și Betty, în vârstă de 4 ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru evenimentul de luni, Blake Lively a atras toate privirile cu o salopetă roșie cu mâneci lungi și aplicații negre, inspirată direct de personajul Deadpool interpretat de Ryan. Actrița a pozat alături de buna ei prietenă, Gigi Hadid, care a optat pentru o ținută galbenă compusă dintr-un crop top și o fustă, ambele semnate de Miu Miu.

În timpul premierei din New York a noului film al lui Ryan Reynolds, „Deadpool & Wolverine”, pe 22 iulie, Reynolds a părut să dea numele copilului în timp ce vorbea mulțimii prezente.

„Vreau să încep prin a-i mulțumi soției mele, Blake, care este aici”, a început el, în timp ce mulțimea aplauda.

Apoi, el i-a menționat pe cei patru copii ai lor, menționând inclusiv ceea ce pare a fi numele celui mai mic copil, Olin.

„Vreau să le mulțumesc copiilor mei, James, Inez, Betty, Olin, care sunt aici”, a spus el. „Sper că, dacă am noroc, acest moment va fi cel mai traumatizant lucru – adică conținutul acestui film – care se întâmplă în minunata voastră viață. Îmi place că întreaga mea familie este aici”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191