Topal se desparte de cine nu-i place

Topal se desparte de cine nu-i place

Mehmet Topal se desparte de jucătorii care nu-i plac. Este cazul tripletei Ișfan-Garutti-Seto. Ișfan, plecat la Gloria Buzău, a fost împrumutat degeaba de la Craiova lui Rotaru deoarece în cele 18 apariții pentru Petrolul nu prea a contat. Garutti, plecat la FC Argeș ca și Takayuki, a bifat 13 prezențe în tricoul „galben-albastru”, dar cred că merita mai multe având în vedere evoluțiile celorlalți fundași centrali. Un adevărat model de profesionalism, atât în teren cât și în afara lui, Seto (38 ani) cred că merita să rămână în haită având în vedere cum joacă actualii mijlocași centrali defensivi.

Japonezul a sosit la Petrolul înainte de startul sezonului 2021-2022, fiind unul dintre cei care au contribuit din plin la revenirea „lupilor” pe prima scenă a fotbalului românesc. În total, în cei trei ani petrecuți la Ploiești, fotbalistul nipon a disputat 102 jocuri pentru Petrolul, în Superliga și în Cupa României, înscriind un gol.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un gol în stomac au și fanii Petrolului după prestația foarte slabă a echipei favorite în disputa cu Dinamo. Golul se poate umple doar dacă jucătorii vor bate Rapidul, luni seara, pe ,,Ilie Oană”. Petrolul a demarat procedura de comercializare a biletelor pentru următoarele două partide de pe teren propriu din Superliga României, cele cu Rapid București (luni, 29 iulie, ora 22:00, etapa 3-a) și cu Universitatea Cluj (ora și data urmează să fie stabilite, meciul se va disputa în intervalul 09-12 august, în cadrul etapei a 5-a).

Important! Biletele vor fi vândute doar sub forma de „pachet”, urmând să asigure accesul pentru ambele întâlniri! Nu va exista posibilitatea de a fi procurate, individual, tichete doar pentru unul dintre cele două jocuri! În acest sens, va fi emis un singur bilet, ce va trebui prezentat în momentul accesului la meciul cu Rapid București și, obligatoriu, păstrat pentru accesul pe stadion și la întâlnirea cu Universitatea Cluj. Păstrarea în bune condiții reprezintă responsabilitatea posesorului, nefiind posibilă eliberarea unui alt tichet în caz de pierdere sau deteriorare.
Biletele vor putea fi procurate de la casa stadionului „Ilie Oană”, precum și on-line, de pe ww.iabilet.ro. Casa stadionului va fi deschisă după următorul program:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

– miercuri, 24 iulie: 10.00 – 18.00;
– joi, 25 iulie: 10.00 – 18.00;
– vineri, 26 iulie: 10.00 – 18.00;
– sâmbătă, 27 iulie: 10.00 – 18.00;
– duminică, 28 iulie: 10.00 – 18.00.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dat fiind faptul că jocul cu Rapid București va fi catalogat drept unul cu grad ridicat de risc, conform legii pe bilete vor fi inscripționate numele cumpărătorilor, fiind necesară, astfel, prezentarea unui act de identitate în momentul achiziționării de la casa de bilete. Prețurile pachetelor de bilete ce asigură accesul la meciurile cu Rapid București și Universitatea Cluj vor fi următoarele:

– Peluze – 30 lei;
– Tribuna II – 70 lei;
– Tribuna I – 90 lei;
– Tribuna 0 – 120 lei;
– Lojă – 600 lei.

Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191