Hagi este prima variantă!

Hagi este prima variantă!

Managerul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a fost desemnat, miercuri, prima variantă pentru postul de selecţioner al echipei naţionale a României de către Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal. Anunțul a venit din partea preşedintelui Comisiei, Mihai Stoichiţă, cu ocazia unei conferințe de presă. Stoichiță a declarat că procedura alegeri noului antrenor este aceași ca întotdeauna și, în perioada următoare, conducerea FRF va demara negocierile cu Gică Hagi.

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Sunt şi alţi antrenori, foşti selecţioneri, antrenori tineri, dar şi experimentaţi, dar nu pot să dau numele acum pentru că n-am contabilizat. Dacă vom întâmpina un refuz, nu poţi să ştii niciodată, dar eu sper ca Gică să accepte, pentru că prea mult a amânat. Eu cred că el poate fi şi o garanţie a reuşitei. Momentul lui Hagi a fost mereu, pentru că el mereu a fost ofertat, nu ne ascundem. De 6-7 ani de când am venit eu la federaţie au fost aceste discuţii cu Gică”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, la începutul săptămâni, încheierea colaborării cu selecţionerul Edward Iordănescu, după ce prelungirea contractului scadent la finalul acestei luni nu a mai fost posibilă, cele două părţi nereuşind să ajungă la o înţelegere. În mandatul lui Edward Iordănescu, echipa naţională a înregistrat, în 28 de partide, 10 victorii, 10 rezultate de egalitate şi 8 înfrângeri. Primul meci oficial al naționalei României după prezența la Euro va fi pe 6 septembrie, în Liga Națiunilor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191