Două autobuze s-au prăbuşit într-un râu. Sunt zeci de morți și de persoane dispărute. Reacția autorităților

Două autobuze s-au prăbuşit într-un râu. Sunt zeci de morți și de persoane dispărute. Reacția autorităților

Douăzeci şi cinci de cadavre au fost recuperate după ce două autobuze s-au prăbuşit într-un râu în urma unei alunecări de teren produse pe 12 iulie în centrul Nepalului, a declarat un oficial local luni, potrivit Xinhua.  

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Între timp, alte 37 de persoane sunt în continuare date dispărute. Numărul persoanelor care călătoreau cu autobuzele a fost iniţial estimat la 65, dar a fost revizuit la 62 după verificări.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Trei pasageri au reuşit să iasă înotând din râu, iar cadavrele a 25 au fost recuperate”, a indicat Indradev Yadav, şeful districtului Chitwan.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Locul în care se află celelalte persoane şi cele două autobuze este încă necunoscut, a declarat Yadav pentru Xinhua, adăugând că forţele de securitate nepaleze şi o echipă indiană formată din 12 membri continuă operaţiunea de căutare.

Circa 130 de persoane şi-au pierdut viaţa în incidente cauzate de ploi în Nepal de la începutul sezonului musonic pe 10 iunie, potrivit poliţiei nepaleze.

Articol recomandat de

”Delirant!” Reacția israelienilor după gafa uriașă a Jandarmeriei la meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191