Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini și declarații de la cununia civilă! | FOTO

Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini și declarații de la cununia civilă! | FOTO

Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Artistul și-a cerut iubita de soție în urmă cu două zile, iar acum au făcut pasul cel mare în fața ofițerului de stare civilă! vă prezintă imagini exclusive și declarații în premieră de la fața locului!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lele și Andra Volos trăiesc cea mai frumoasă zi a vieții lor! Au parte de emoții la dublu, căci în urmă cu doar câteva ore și-au botezat fetița, iar acum s-au cununat civil! Ambele evenimente au loc în aceeași zi, într-un loc de vis! Lele și Andra Volos au strălucit unul alături de celălalt la cununia civilă!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Primele declarații ale Andrei Volos de la cununia civilă

Așa cum v-am obișnuit, reporterii sunt prezenți la cele mai importante evenimente din showbiz, iar cununia civilă a Andrei Volos și a lui Lele nu face excepție!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cei doi au devenit soț și soție în urmă cu foarte puțin timp. Evenimentul are loc în aceeași zi în care și-au botezat fiica și este grandios!

Au ales o locație superbă, iar decorul este desprins din basme! Andra și Lele sunt înconjurați de cei mai apropiați și dragi oameni, alături de care au făcut cel mai important pas în povestea lor de dragoste! Cei doi au parte de o zi cu totul deosebită, iar emoțiile pe care le trăiesc împreună sunt uriașe!

Semnul divin pe care l-au primit Andra Volos și Lele în ziua nunții lor

Se anunță și mai multă bogăție în familia lui Andrei Volos și a lui Lele! A plouat în ziua în care s-au căsătorit, astfel că au primit un semn bun încă din prima zi în care sunt soț și soție. Andra Volos a declarat că tot ce își dorește este ca familia ei să aibă parte de sănătate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191