Alex Bodi și-a dus noua iubită în vacanță în Mykonos! Acolo e și fosta lui logodnică, Ema Uta

Alex Bodi și-a dus noua iubită în vacanță în Mykonos! Acolo e și fosta lui logodnică, Ema Uta

Alex Bodi pare că a dat-o uitării pe Ema Uta. Afaceristul are deja o nouă iubită, o tânără de 20 de ani din Republica Moldova, dar care este stabilită în Dubai. Cei doi ar forma un cuplu de câteva săptămâni, dar abia ieri s-au afișat împreună pentru prima dată. În această dimineață, au ajuns și în Mykonos, locul unde se află și Ema Uta.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit de câteva săptămâni și se pare că nu mai este loc de împăcare, asta pentru că afaceristul a făcut deja o nouă cucerire, o tânără cu 18 ani mai tânără decât el. Alex Bodi pare că nu îi refuză nimic iubitei lui, așa că, astăzi au ajuns în Mykonos. Tot acolo se află și Ema Uta de câteva zile.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alex Bodi, în vacanță în Mykonos împreună cu noua iubită

După ce ieri a pus pe jar pe toată lumea cu imaginile incendiare în care apare alături de iubita lui în pat, astăzi, Alex Bodi și iubita lui au plecat în vacanță. Pe Instagram, afaceristul a postat câteva imagini de îndată ce a ajuns în Mykonos.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai apoi, și tânăra a distribuit o imagine din vacanță. De altfel, se zvonește că Alex Bodi și actuala lui parteneră sunt împreună de câteva săptămâni, iar afaceristul nu i-ar refuza nimic tinerei din Republica Moldova.

În urmă cu câteva zile, și Ema Uta, pasionată de altfel de vacanțele de lux, a ajuns tot pe insula grecească și se pare că nu ar duce lipsă nici acolo de admiratori potenți financiar.

Noua iubită a lui Alex Bodi ar fi fost înșelată de soț cu Andreea Bostănică

Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi, este cunoscută în Republica Moldova. Este bloggeriță, are o comunitate impresionantă pe Instagram și TikTok, iar în urmă cu un an, s-a căsătorit cu un bărbat influent tot de peste Prut, care ar fi înșelat-o la câteva luni distanță de la nuntă cu Andreea Bostănică.

Caterina Ciorba ar fi aflat de acest episod, atunci când a decis să se despartă de soțul ei, în timp ce bărbatul ar fi continuat să se vadă cu Andreea Bostănică, pe care mai apoi a și dus-o în vacanță în Dubai.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191