Jennifer Aniston, critică la adresa lui JD Vance după comentariile despre femeile fără copii: Mă rog ca fiica ta să fie norocoasă

Jennifer Aniston, critică la adresa lui JD Vance după comentariile despre femeile fără copii: Mă rog ca fiica ta să fie norocoasă

Actriţa americană Jennifer Aniston, cunoscută în special pentru rolul său din serialul „Friends”, l-a criticat pe Vance, partenerul de campanie al candidatului republican la Casa Albă, Donald Trump, care a declarat despre femeile fără copii că „se simt mizerabil” şi sunt „doamne cu pisici”

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Actriţa în vârstă de 55 de ani a postat într-un story pe rețeaua socială Instagram o înregistrare video cu Vance vorbind la emisiunea „Tucker Carlson Tonight” difuzată de Fox News în urmă cu câțiva ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Am lăsat ţara pe mâna unor oameni care nu prea au un interes direct în ea”, susţine Vance în interviu. „Suntem efectiv conduşi, în această ţară, prin democraţi şi prin oligarhii corporatişti, de către o grămadă de femei fără copii, doamne cu pisici, care se simt mizerabil pentru vieţile lor şi alegerile pe care le-au făcut”, a adăugat politicianul, relatează joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Aşa că ele vor să facă şi restul ţării să se simtă mizerabil”, a mai spus Vance.

În aceeaşi postare, Aniston a criticat poziţia lui Vance împotriva fertilizării in vitro (FIV) spunând că speră că fiica acestuia „nu va fi nevoită să apeleze la FIV”.

„Chiar nu-mi vine să cred că aşa ceva vine din partea unui potenţial vicepreședinte al Statelor Unite. Tot ce pot spune, domnule Vance, este că mă rog ca fiica dumneavoastră să fie îndeajuns de norocoasă încât să aibă proprii copii, într-o bună zi. Sper că nu va fi nevoie să apeleze la FIV ca a doua opţiune. Pentru că încercaţi să îi răpiţi şi asta”, a mai scris actriţa.

Aniston a publicat, de asemenea, un videoclip cu vicepreşedintele Kamala Harris întrebându-l pe judecător asociat al Curţii Supreme de Justiţie a SUA, Brett Kavanaugh, dacă se poate „gândi la vreo lege care dă Guvernului puterea de a lua decizii cu privire la corpul bărbătesc”.

Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt, nu are copii. Ea a dezvăluit revistei Allure în 2022 că a apelat la FIV în încercarea de a avea copii la vârsta de 30 și, respectiv, de 40 de ani, însă fără succes. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191