David Popovici “a anunțat” succesul Petrolului

David Popovici “a anunțat” succesul Petrolului

Înotătorul David Popovici parcă “a anunțat” succesul Petrolului împotriva Rapidului. Cursa în urma căruia marele sportiv a devenit campion olimpic la 200 metri liber a fost urmărită, pe ecranele stadionului ,,Ilie Oană”, cu mari emoții de fanii ploieșteni și prahoveni. Evoluția lui Popovici s-a încheiat cu un succes imens și în uralele petroliștilor. Cam așa a fost și pe teren, în Primvus Derby. Pe lîngă valoare a fost și un pic de noroc în ambele cazuri. În cazul Petrolul-Rapid, 1-0, “bulanul” a început în minutul 5, atunci când Burmaz a ratat, incredibil, din fața porții, trimițând balonul în bara din stânga lui Zima!

Prima repriză a făcut toți banii, dacă putem spune așa. După aproape 6 luni de zile de când a marcat golul victoriei cu Iașiul, atacantul Albin Berisha a fost din nou decisiv. Kosovarul a deviat superb balonul pe lângă rapidistul Aioani, la o centrare venită, de pe dreapta, de la Sergiu Hanca. În minutul 45, oaspeții au avut o nouă șansă să egaleze scorul pe tabelă, dar Zima a demonstrat încă o dată că este un super portar din Superliga. Proaspătul tătic a intervenit magistral la lovitura de cap a lui Paul Iacob, iar în repriza a doua fotbaliștii Petrolului s-au mulțumit să apere avantajul minim de pe tabelă.

Au reușit acest lucru și, la final, au fost foarte mulțumiți revanșându-se față de suporteri după imaginea pătată cu Dinamo. Surpriza serii a fost introducerea lui Denis Radu ca mijlocaș ofensiv, iar timișoreanul și-a făcut treaba foarte bine la fel ca majoritatea colegilor săi. Radu a declarat, după meci, că toată săptămâna s-a antrenat pe acest post.

Denis Radu:,,I-am spus si antrenorului ca intotdeauna voi da totul pe orice post. Nu a fost o surpriza sa batem Rapidul avand in vedere ce atitudine am avut fata de alte meciuri. Ei au inceput mai bine, dar noi am castigat, asta conteaza. La finalul campionatului conteaza cate puncte ai nu cum ai jucat intr-un meci sau altul. Am vazut si eu ca lumea scria pe retelele de socializare ca daca va castiga David Popovici, vom castiga si noi si cred ca a fost un semn pana la urma.”

Albin Berisha:,,În fața acestor fani minunați, ai o altă motivație să joci și să câștigi. Este un derby, un mare derby în România. Nu ai nevoie de o motivație suplimentară în acest meci. Golul este unul bun pentru mine. Am exersat această schemă la antrenamente și când l-am văzut pe Hanca că vrea să îmi paseze, am fost acolo. Sunt aici doar pentru fotbal”, a declarat atacantul la Digi Sport.

Succesul a fost primul din acest sezon pentru Petrolul dar și pentru cuplul de antrenori turco-bosniac, Mehmet Topal-Sanjin Alagic. Datorită acestei victorii, Topal și jucătorii s-au mai eliberat de stres astfel că pot pregăti altfel înfruntarea de la Craiova care se va disputa duminică, 4 august, de la ora 19.00.Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191