O ruină de primar! Semnalele pentru trecerile la nivel de cale ferată din Câmpina – jegoase, urâte, nefuncționale, un pericol

O ruină de primar! Semnalele pentru trecerile la nivel de cale ferată din Câmpina – jegoase, urâte, nefuncționale, un pericol

Calea ferată care aproviziona pe vremuri Rafinăria din Câmpina este de acum istorie. Nu mai este funcțională de ani mulți, iar demolarea (deocamdată, doar parțială) a podului peste Prahova a pus cruce definitiv acestei căi ferate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu toate acestea, la nivelul trecerii căii ferate în dreptul Bulevardului Carol I și a Străzii B. P. Hasdeu au rămas semnalizările și alte… acareturi. Toate sunt de o mizerie incredibilă, de-a dreptul jegoase, inestetice, strâmbe, un adevărat pericol pentru circulație, mai ales cel de pe Strada B.P. Hasdeu. De aproape 30 ani nimeni din rândul autorităților pare să nu vadă această mizerie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Probabil că ar fi suficient ca cineva să facă o adresă către CFR în care să prezinte această situație și să le ceară să vină să-și ia într-un anumit termen toate aceste semnalizări și aneze, în caz contrar ele urmând a fi desființate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dincolo de faptul că nu își mai au rostul și sunt mizerabile, ele pot fi și un pericol pentru orice participant la trafic.

Oare ce s-o aștepta?!

Sursa Campinatv.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191