Reacția Kremlinului după ce serviciile secrete americane au spus că Rusia încearcă să influenţeze alegerile prezidenţiale din SUA

Reacția Kremlinului după ce serviciile secrete americane au spus că Rusia încearcă să influenţeze alegerile prezidenţiale din SUA

Kremlinul a respins marţi ca „absurde” afirmaţiile serviciilor americane de informaţii, conform cărora Rusia încearcă să influenţeze alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Oficiali americani din domeniul informaţiilor afirmaseră că Moscova a utilizat companii din Rusia specializate în influenţarea opiniei publice, cu scopul de a se amesteca în alegerile din SUA.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Aceste acuzaţii sunt absurde şi le respingem ferm”, a răspuns purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, întrebat despre rapoartele respective de la Washington, potrivit Agerpres, care preia Reuters.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Vor mai fi multe astfel de declaraţii pe măsură ce se apropie alegerile din SUA, deoarece Rusia şi şeful statului rus personal sunt în primul rând factori semnificativi exploataţi atât de republicani, cât şi de democraţi în lupta lor politică, în special în campania electorală”, a mai spus Peskov.

El a apreciat că spionii americani încearcă să prezinte Rusia ca pe un inamic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191