Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO

Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO

Daniela Crudu a postat o imagine rară cu bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea și liniștea. Vedeta s-a decis să nu îl mai țină ascuns pe cel ce a cucerit-o! Fosta asistentă TV a mers într-o escapadă romantică cu alesul inimii ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este pentru prima oară când vedeta s-a afișat public cu iubitul ei! Daniela Crudu nu a mai postat niciodată pe rețelele de socializare imagini cu partenerul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Daniela Crudu, escapadă romantică cu iubitul ei

Cei doi se bucură de clipe speciale în Malta. Daniela Crudu este răsfățată de tatăl copiilor ei într-o escapadă romantică!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vedeta s-a pozat pe un yacht de lux cu partenerul ei! Ei bine, ținând cont de faptul că se aflau într-o astfel de ipostază, putem spune că nu se uită la bani când vine vorba de dorințele și plăcerile lor.

Chiar dacă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au doi copii împreună, Daniela Crudu a preferat să îl țină departe pe iubitul ei de ochii curioșilor. Fosta asistentă TV este discretă de când a devenit mamă, așa că s-a ferit să își expună familia publicului larg.

Vedeta TV este foarte implicată în viața de familie

Daniela Crudu se implică mult în viața de familie. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară în luna mai a anului 2023, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Daiana. Fosta asistentă TV nu și-a dorit să existe o diferență mare de vârstă între cei doi copii, iar anul acesta, tot în luna mai, l-a născut pe fiul ei, Dominic.

Vedeta preferă să stea departe de luminile reflectoarelor de când a devenit mamă. Daniela Crudu este o mamă model, foarte implicată atunci când vine vorba de creșterea copiilor ei.

Fosta asistentă TV pare mai împlinită ca niciodată și are și motive! Vedeta are parte de o familie frumoasă alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191