Mădălin Ionescu, primele declarații despre emisiunea pe care o va prezenta la Antena Stars

Mădălin Ionescu, primele declarații despre emisiunea pe care o va prezenta la Antena Stars

Mădălin Ionescu revine pe micile ecrane, la Antena Stars! Telespectatorii îl vor putea urmări zilnic, de luni până vineri, în cadrul unei emisiuni în care vor fi prezentate povești de viață spectaculoase și portretele unor oameni care au devenit inspirație! Mădălin Ionescu a făcut primele declarații despre cel mai nou proiect din care face parte. Iată ce surprize a pregătit!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Telespectatorii din România au parte de surprize de proporții în curând! Așa cum v-am obișnuit și până acum, cele mai fresh și spectaculoase proiecte de televiziune pot fi urmărite la Antena Stars! O nouă emisiune va face senzație, prezentată de nimeni altul decât Mădălin Ionescu!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mădălin Ionescu a făcut primele declarații despre noua emisiune pe care o va prezenta la Antena Stars

Povești de viață impresionante, persoane care au devenit inspirație pentru cei din jur și cele mai noi știri din domenii precum cel monden, cultural sau sport – toate în același format! Mădălin Ionescu revine cu forțe proaspete la Antena Stars, prezentând emisiunea ”Viață fără filtru”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deși este obișnuit cu astfel de momente, având în vedere cei 20 de ani de experiență în televiziune, fiecare proiect vine cu emoții noi pentru Mădălin Ionescu. Este nerăbdător și entuziasmat pentru tot ceea ce urmează!

Revine la televizor direct din vacanță, unde s-a încărcat cu toată energia de care a avut nevoie și cu forțe proaspete, pentru momente fabuloase alături de telespectatorii Antena Stars!

Ce vor vedea telespectatorii în noua emisiune

Experiența de peste 20 de ani a lui Mădălin Ionescu își spune cuvântul când vine vorba despre televiziune, astfel că telespectatorii trebuie să se aștepte deja la ediții spectaculoase, cu povești și personaje pe măsură. Acest lucru îl confirmă chiar și Mădălin Ionescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191