CSJ Prahova are parte de amicale tari!

CSJ Prahova are parte de amicale tari!

Echipa de handbal feminin Clubul Sportiv Județean Prahova și-a programat în perioada de pregătire teste cu echipe care evoluează la cel mai înalt nivel. Majoritatea partidelor de verificare sunt cu formații din Liga Florilor. Primele două meciuri au avut loc pe 31 iulie și 1 august în compania formațiilor Măgura Cisnădie respectiv SCM Râmnicu Vîlcea. Mai întâi, formația prahoveană a mers la Cisnădie unde s-a verificat cu gruparea antrenată de Victorina Bora, locul 9 sezonul trecut în prima ligă. Jocul s-a terminat cu victoria gazdelor, 38-27(23-16).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru Prahova au jucat: Tymoshenkova, Ivașcu, Paraschiv, Voicilă – Andrița 6 goluri, Striukova 6, B. Berbece 4, Băcăoanu 2, Cîrjan 2, Petre 2, Buric 2, Beșleagă 1, Sava 1, Sărățeanu 1, Alexandru, Dumitrașcu, Stoleru, Epureanu, Ilie, A. Berbece.
După întâlnirea cu trupa sibiană formația prahoveană s-a deplasat la Râmnicu-Vâlcea pentru un test și mai tare. CSJ Prahova a întâlnit SCM-ul antrenat de Bent Dahl, locul 5 la finalul campionatului trecut. Pe lîngă valoarea individuală s-a văzut că atât Vâlcea cât și Cisnădie sunt mai avansate cu pregătirea decât formația prahoveană. A ieșit un test cu multe goluri, câștig de cauză având echipa vâlceană, scor final 42-34(24-18).

Pentru echipa prahoveană au evoluat: Tymoshenkova, Ivașcu, Paraschiv, Voicilă – Alexandru 6 goluri, Striukova 4, Cîrjan 4, B. Berbece 3, Andrița 3, Sava 3, Buric 2, A. Berbece 2, Beșleagă 2, Băcăoanu 1, Dumitrașcu 1, Ilie 1, Petre 1, Sărățeanu 1, Stoleru, Epureanu. După meci, antrenorul principal al CSJ Prahova, Adi Chiruț, a declarat că echipa se va omogeniza de-abia în timpul campionatului. Centrul Beșleagă și pivotul Cîrjan au spus că meciurile de verificare cu echipe din Liga Florilor le fac să se autodepășească. În acest sens, gruparea susținută de CJ Prahova va avea, pe 9 august, un amical de lux cu campioana en-titre CSM București.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Roxana Cîrjan:,,Suntem la început de drum și mai avem foarte mult de muncă. Unele dintre noi am mai lucrat împreună, însă mai avem nevoie de timp să ne omogenizăm și să fim într-un timeing cât mai bun una cu cealaltă. Este un lucru foarte bun să avem teste cu echipe mai bune decât noi, cu experiență mai mare, pentru că ne fac să ne autodepășim și să vrem mai mult de la noi”, a declarat Cîrjan.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Roxana Beșleagă:,,După aproximativ trei săptămâni de pregătire eu zic că arătăm bine, însă mai este de lucrat chiar dacă cu unele fete am mai jucat, ne mai înțelegem pe teren. Ne bucurăm să avem un test cu CSM București, echipă de Champions League. Ne dorim să facem o impresie bună și să ieșim sănătoase de pe teren”, a declarat Beșleagă.

Adrian Chiruț:,,Au fost două meciuri foarte bune în care am rulat tot lotul deoarece n-am ajuns la nivelul să ducem un meci întreg doar cu anumite jucătoare. E un efort altfel față de ceea ce am făcut până acum. Per total, a fost bine, ceea ce mi-am dorit eu de la aceste jocuri a ieșit”, a declarat principalul trupei prahovene.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191