Petrolul suferă pe ambele faze

Petrolul suferă pe ambele faze

Petrolul Ploiești suferă atât defensiv cât și ofensiv. Fundașul dreapta, Ricardinho, s-a lovit la antrenament și este incert pentru următorul meci, iar pe partea stângă, fundașul Vali Țicu este suspect de o accidentare gravă și, cu siguranță, nu va face deplasarea în Bănie. Mai mult, atacantul Albin Berisha s-a gândit că dacă a dat gol Rapidului poate lipsi de la antrenamente. Kosovarul și-a permis, de câteva zile, să nu se mai prezinte sub comanda lui Mehmet Topal fiind momit să se ducă în Germania, la Hansa Rostock. Conform prosport.ro, nemții au anunțat că sunt dispuși să plătească 25.000 de euro acum și încă 100.000 de euro la sfârșitul sezonului.

Conducerea Petrolului a considerat jignitoare oferta, mai cu seamă că s-a străduit, în urmă cu două săptămâni, să achite 200.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Berisha de la Ballkani. „Nici nu se pune problema să acceptăm oferta aceasta. Dacă îl vor să plătească 250.000 de euro îi dăm drumul. Berisha trebuie să se prezinte la antrenamente”, a precizat Claudiu Tudor, președintele clubului, pentru prosport.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În etapa a 4-a din Superliga Petrolul va juca la Craiova, iar disputa a fost discutată, într-o conferință de presă, de fundașul MarianHuja și de antrenorul Sanjin Alagic. Huja a declarat că nu știe nimic de Berisha, dar că echipa a avut mereu probleme cu atacanții. El a mai spus că apărarea poate avea probleme fără Ricardinho și Țicu, dar trebuie să se descurce și fără ei. Dumitriu și Tolea, sunt variantele pe partea stângă în absența lui Țicu, a declarat și tehnicianul bosniac.

Sanjin Alagic:,, Va fi nevoie de concentrare si mobilizare ca sa reusim impotriva Craiovei. In opinia mea, Craiova este una din primele trei echipe ca valoare din Romania. Joaca cu stil, tehnic, direct pe poarta asa ca vom avea un meci foarte greu. Noi suntem pregatiti, atmosfera este buna dupa marea victorie contra Rapidului si vrem sa scoatem un rezultat bun la Craiova”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Marian Huja:,,Trebuie sa mergem la Craiova cu un plan bine pus la punct si sa speram la ce este mai bine pentru ca intr-un meci nu stii niciodata cum o sa decurga dinainte. Vrem sa fim toti la acelasi nivel si sa obtinem un rezultat bun. Poate voi marca, nu se stie, dar daca voi primi o centrare buna poate reusesc. Cu Rapidul nu am avut nici un corner, poate la Craiova marcam din faza fixa”. Craiova-Petrolul va fi duminică, 4 august, de la ora 19.00. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191