Fosta iubită a lui Spike o pune la punct pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Vrei să vorbim despre cum gestionam eu certurile cu el?”

Fosta iubită a lui Spike o pune la punct pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Vrei să vorbim despre cum gestionam eu certurile cu el?”

Scandalul dintre Livia Eftimie și Cătălin Bordea i-a amploare. La un an după divorț, fosta iubită a lui Spike apare cu noi afirmații uluitoare despre cele întâmplate între ei. Teodora și fosta soție a comediantului au fost prietene apropiate, iar gestul făcut de Livia a lăsat-o fără cuvinte.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Scandalul dintre Livia Eftimie și Cătălin Bordea nu s-a oprit. Fosta iubită a lui Spike apare cu o altă ipoteză a poveștii! Teodora și fosta soție a comediantului au fost prietene apropiate, iar cele întâmplate i se par fapte uluitoare!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce afirmă fosta iubită a lui Spike

Fosta iubită a lui Spike a publicat pe contul său de pe rețelele de socializare partea ei de poveste în triunghiul amoros, dar la scurt timp a șters. Teodora explică cum ea și Livia Bordea erau bune prietene și mereu i-a fost alături, până într-un moment, când a avut loc și despărțirea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Teodora amintește cum cele două erau foarte apropiate, mereu vorbeau până dimineață și ieșeau în club unde se distrau împreună. Aceasta i-a povestit cum a început să se vadă cu Spike, iar lucrurile deveneau tot mai serioase între ei. Ulterior, relația lor a început să se răcească.

Ea afirmă cum Livia Eftimie și Spike au plecat împreună la mare în interes de serviciu, iar de acolo, fosta soție a lui Liviu Bordea s-a întors cu actele de divorț, în timp ce artistul i-a spus că este îndrăgostit de altcineva, fără să dezvăluie identitatea.

Deși Livia Eftimie a spus că ea și Spike nu au avut nicio legătură înainte de septembrie 2023, la aproape trei luni după divorț, Teodora are o altă variantă. Ar fi aflat stand-uper-ul și soția lui urmau să se despartă încă de la începutul anului 2023, chiar de la artist, care știa toate detaliile despre cuplul celor doi.

„Nu voiam să cred ca ai fi în stare de asta”

Teodora nu se aștepta ca Livia Eftimie, prietena ei, să facă un astfel de gest și să renunțe la o căsnicie de 11 ani pentru Spike. Cu toate acestea, încă i-a mai scris și i-a cerut să se revadă, să iasă la o cafea.

Fosta soție a lui Bordea nu a acceptat, spunând cât se simte de singură și nu are pe nimeni alături. În acest moment, din spusele Teodorei, Livia Bordea încă mai speră la o împăcare între ele, dar acest lucru nu mai este posibil. În finalul postării, fosta iubită a lui Spike i-a adresat și o întrebare ironică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191