Hidro Prahova loveşte din nou! În Câmpina, apa „numai bună de băut” e murdară şi miroase a noroi

Hidro Prahova loveşte din nou! În Câmpina, apa „numai bună de băut” e murdară şi miroase a noroi

Bataia de joc a furnizorului Hidro Prahova continua, in absenta masurilor autoritatilor de control si a aparatului administrativ judetean.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Apa potabila despre care chiar Hidro Prahova spune ca este „numai buna de baut” este mai tulbure decat baltoacele care se formeaza pe strada, dupa ploaie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Asta dupa ce, la inceputul anului, campinenii au fost informati ca apa de la robinet are ceva probleme de ordin „tehnic” si nu trebuie consumata.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai exact, la finalul 2023-inceput de 2024, apa din Campina era plina de tetracloretena şi tricloretena, substante ale caror niveluri au fost mult depasite fata de limitele normale.

Si atunci, Hidro Prahova a emis un comunicat prin care anunta ca apa este potabila si poate fi consumata fara griji.

Astazi, pe pagina de Facebook „Esti din Campina daca…”, au aparut imagini cu apa de la robinet avand culoare, miros si „claritate” indoielnice.

Pana la aceasta ora, nici Hidro Prahova, nici primarul Alin Moldoveanu, nu au emis un punct de vedere pe acest subiect.

In schimb, campinenii se plang ca apa este tulbure in majoritatea cartierelor:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191