Dacă e marți, e Lucescu!

Dacă e marți, e Lucescu!

După ore de negocieri cu cei de la Federația Română de Fotbal, Mircea Lucescu a acceptat postul de selecționer. Antrenorul de 79 de ani a fost astăzi, după prânz, la sediul Federației unde a fost întâmpinat de Mihai Stoichiță, președinte al Comisiei Tehnice, și condus la biroul președintelui Răzvan Burleanu, întors, recent, din concediu.

Cei în cauză au discutat aproximativ patru ore, iar la ieșire, Mircea Lucescu le-a spus jurnaliștilor că forul condus de Burleanu va face anunțul oficial. Acesta va fi marți, 6 august, de la ora 11.30, la Casa Fotbalului, acolo unde Lucescu, Burleanu și Stoichiță, vor oficializa relația.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mircea Lucescu a mai antrenat echipa națională în perioada 1981-1986, adunând 58 de meciuri în acel mandat pe banca primei reprezentative: 24 de victorii, 19 remize și 15 înfrângeri, conform gsp.ro. Lucescu este liber de contract din noiembrie 2023, când și-a încheiat mandatul la Dinamo Kiev. România nu este singura echipă națională din mandatul lui Lucescu. „Il Luce” a pregătit și selecționata Turciei, în perioada august 2017 – februarie 2019.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191