Lucescu s-a riscat și a semnat!

Lucescu s-a riscat și a semnat!

Mircea Lucescu este, oficial, noul antrenor al echipei naționale de fotbal a României. Lucescu a fost prezentat, într-o conferință de presă, de către președintele FRF, Răzvan Burleanu, alături fiind și Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF. Noul tehnician al naționalei revine sub tricolor după 38 de ani și va avea ca obiectiv calificarea României la Campionatul Mondial din 2026. În acest sens, Burleanu s-a pozat împreună cu Lucescu ambii ținând în mâine un tricou al naționalei având inscripționat 2026, anul Mondialului.

Lucescu a declarat că riscă foarte mult prin această venire, are un handicap deoarece a lipsit mult din fotbalul românesc și nu s-a gândit nici un moment că o să devină selecționer:,,Am făcut tot ce a fost posibil să nu vin, am vrut să le dau tinerilor șansa de a merge mai departe. Am vorbit cu Edi, am încercat să-l conving să rămână, grupul e compact, omogen, a reușit să aducă bucurie naționalei. Din câte am înțeles, au făcut tot ce a fost posibil pentru a-l convinge. Apoi le-am zis să vorbească cu Gică Hagi, era normal să i se dea o șansă. Nu s-a ajuns la o înțelegere. Le-am zis că atunci când nu vor mai avea soluții, eu voi avea obligația să mă întorc în fotbalul românesc. Nu am nevoie de bani, să-mi fac o altă carieră. M-a împins spre națională acele momente senzaționale petrecute la națională ca jucător și selecționer. Un singur lucru m-a determinat să vin, dragostea pentru fotbal și obligația mea față de fotbalul românesc. Voi face absolut totul să reușim”, a declarat noul selecționer.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că prezentarea lui Lucescu este un moment important pentru tot sportul românesc:„A venit momentul să trecem într-o nouă etapă. În această nouă etapă ne dorim să revenim la un Mondial. FRF consideră că e necesar să avem un antrenor cu o vastă experiență. Mircea Lucescu e persoana potrivită, cu el pe bancă sunt de părere că putem scrie o pagină de istorie pentru fotbalul românesc”, a mai declarat Burleanu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lucescu, 79 de ani, a mai spus că și-a amânat operația de coxartroză ca să fie prezent la Casa Fotbalului. Din informațiile apărute, Lucescu a suportat o intervenție chirurgicală la un șold iar acum trebuie să se opereze și la celălalt. Reputatul tehnician a fost anunțat oficial pe 6 august și, exact peste o lună de zile, pe 6 septembrie, acesta va debuta oficial pe banca naționalei într-un joc din Liga Națiunilor. Sursa:facebook/echipa nationala de fotbal a romaniei

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191